Bilgisayarda küçük resimleri gösterme?

tcranberries

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar küçük resimler bu şekilde gözüküyor bilgisayara kopyaladığım zaman düzeliyor telefonu taktığımda kopyalama işlemi yapmadan küçük resimleri görebilme şansım var mı? bazı resimler arıyorum mecbur hepsini kopyalamak zorunda kalıyorum zor oluyor. Teşekkürler

lqk24.png

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Galaxy s3 var cihaz olarak.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Resım atardım da Orda bi simge var sağ üst köşede küçükl bişey simgeleri öyle görebilirsin önizleme olarak heralde bunu dedin

tcranberries

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
resimler mavi olarak gözüküyor ya aslında resim içeriğinin küçük halde gösterilmesi lazım ama yapamadım.

tcranberries

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
S3 kullanıcılarında durum aynı mı ya bunun bir çözümü yok mu?

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Denetim Masası -> Sistem ve Güvenlik -> Sistem -> Gelişmiş sistem ayarları (solda) -> Gelişmiş -> Ayarlar (Performans). Biraz uzun oldu ama :D buradaki kutucuklardan Simgeler yerine küçük resimleri göster kutucuğunun işaretli oldup olmadığını kontrol et (işaretli olması gerekiyor).

tcranberries

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
O kısım zaten tıklı ya pcdeki başka resimler gözüküyor ama kabloyu takıp telefonda ki resimlere bakmak istediğimde yukarıda ki gibi oluyor ve en son çektiğim resimi aramak zorunda kalıyorum (şöyle anlatayım arkadaş ortamında fotoğraf çekiyoruz arkadaşlar fotoları at diyor resimler küçük olarak gözükmediği için arayıp duruyorum ve bu durum çok sinir bozucu) yardım edin arkadaşlar ya S3 kullanan varsa bir kontrol edebilir mi aynısı mı oluyor diye.

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Bildiğim kadarı ile TELEFON içindeki verileri (özellikle fotoğraflar) Windows üzerinde önizleme ile pencerelerde göremiyorsunuz. Önizleme ile pencerede görebilmeniz için resimlerin bilgisayarınızda depolanmış olması gerekiyor. Sizinki gibi bir durum herkes için geçerli diye biliyorum.. Bu arada ben S2 kullanıyorum.

DÜZELTME: Yukarıda yazdıklarım yanlışmış... Telefonu USB aygıtı olarak bağlarsanız ÖNİZLEME MÜMKÜN hale geliyormuş. Dolayısıyla DEPOLAMA Aygıtı olarak algılanan Telefon üzerindeki verilerde önizlenebilir halde Windows pencerelerine yansıtılabilmektedir.

tcranberries

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bildiğim kadarı ile TELEFON içindeki verileri (özellikle fotoğraflar) Windows üzerinde önizleme ile pencerelerde göremiyorsunuz. Önizleme ile pencerede görebilmeniz için resimlerin bilgisayarınızda depolanmış olması gerekiyor. Sizinki gibi bir durum herkes için geçerli diye biliyorum.. Bu arada ben S2 kullanıyorum.

DÜZELTME: Yukarıda yazdıklarım yanlışmış... Telefonu USB aygıtı olarak bağlarsanız ÖNİZLEME MÜMKÜN hale geliyormuş. Dolayısıyla DEPOLAMA Aygıtı olarak algılanan Telefon üzerindeki verilerde önizlenebilir halde Windows pencerelerine yansıtılabilmektedir.

sadece bu özellikler var ikisinide seçiyorum durum ikisindede aynı.

lr6b4.png

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
UMS yani normal usb gibi bağlamak istiyorsan Easy UMS programı var root isteyen bir program ancak sadece hafıza kartını bilgisayarda görebilirsin bu yöntemle.

tcranberries

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
yani root edilmeden buna bir çözüm yok? ama önceden gözüküyordu yani önceden dediğim kaç ay önce hatırlamıyorum telefonu ilk aldığım zamanlar diyeyim eylül yada ekim ayları gibi olsa gerek sonradan böyle oldu resimler biriktikçe sıkıntı artmaya başladı..

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
yani root edilmeden buna bir çözüm yok? ama önceden gözüküyordu yani önceden dediğim kaç ay önce hatırlamıyorum telefonu ilk aldığım zamanlar diyeyim eylül yada ekim ayları gibi olsa gerek sonradan böyle oldu resimler biriktikçe sıkıntı artmaya başladı..

Hocam, AYARLARdan Kablosuz ve Ağ tarafında DİĞER AYARLAR bölümünde "USB yardımcı uygulamaları" diye bir yer var. Belleği PCye bağlayarak o şekilde klasöre girmeye çalışırsan belki İmaj Önizlemeleri aktif olabilir. Yine de tam emin olmadığımı söyleyeyim..

tcranberries

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Hocam, AYARLARdan Kablosuz ve Ağ tarafında DİĞER AYARLAR bölümünde "USB yardımcı uygulamaları" diye bir yer var. Belleği PCye bağlayarak o şekilde klasöre girmeye çalışırsan belki İmaj Önizlemeleri aktif olabilir. Yine de tam emin olmadığımı söyleyeyim..

Diğer ayarlar bölümünde USB yardımcı uygulamaları diye bir şey yok bulamadım hocam.

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Diğer ayarlar bölümünde USB yardımcı uygulamaları diye bir şey yok bulamadım hocam.

Valla Hocam, bende S2 üzerinde Android 4.1.2 sistemi var... Wi-Fi, Bluetooth ve Veri Kullanımı nın hemen altında DİĞER AYARLAR diye bir alan var...ve Ona tıkladığımda da ŞEBEKE başlığı altında USB YARDIMCI UYGULAMALARI diye bir bölüm var. Ona tıkladığımda USB YIĞIN DEPOLAMA diye bir başlık çıkıyor ve altta sadece BELLEĞİ PC'ye BAĞLA butonu ile Tel Belleğini PCye USB DEPOLAMA aygıtı olarak bağlayabiliyoruz.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
[MENTION=74639]EropaKING[/MENTION] USB YIĞIN DEPOLAMA yani UMS galaxy s3'de yok.

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
çözümü yok mu arkadaşlar ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Allah Razı olsun. İşaretli olmasına rağmen bir defa işareti kaldırıp tekrar işaretledi bende düzeldi. o kadar uğarşmama rağmen bir türlü doğru bir sonuç bulamamıştım.