Soru Bilgisayara Usb Kilidi Koyma

Wab Sharan

Doçent
Reaksiyon puanı
422
Arkadaşlar merhaba ben 8. sınıf iken devlet okulunda Fatih'in Windows 8.1 kullanan akıllı tahtası bilgisayar açılınca sadece öğretmenlere verilen özel USB bellekler ile açılıyordu. Buda zamanında benim çok hoşuma gitti fakat internette nasıl yapabileciğimi bulamadım. Bilen varsa yardımcı olsun lütfen. Yani bilgisayarı açınca lütfen USB takınız diyordu ve takınca bilgisayar açılıyordu yani masaüstüne geliyordu.

Reaksiyon puanı
1,766
Arkadaşlar merhaba ben 8. sınıf iken devlet okulunda Fatih'in Windows 8.1 kullanan akıllı tahtası bilgisayar açılınca sadece öğretmenlere verilen özel USB bellekler ile açılıyordu. Buda zamanında benim çok hoşuma gitti fakat internette nasıl yapabileciğimi bulamadım. Bilen varsa yardımcı olsun lütfen. Yani bilgisayarı açınca lütfen USB takınız diyordu ve takınca bilgisayar açılıyordu yani masaüstüne geliyordu.
Çok iyiymiş ya keşke bizimkilerde de olsa bi teneffüs halay çekiyoz bi teneffüs keko dansı yapıyolar bi teneffüs mal mal tiktok öpüşmelerini izliyolar xd sınıfa bomba atıp kaçasım var... Allahtan o okuldan kurtuldum da şimdikiler ile daha akıllı tahtaya dokunamadık belki bunlar da aynı şekil

durmayann

Profesör
Reaksiyon puanı
3,298
Bu bizim okulda da vardı bakalım cevap bulabilecekmisin.

Fakehero

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
5,763

Verdiğim linklerdeki programlar bilgisayarı açtıktan sonra hesaba usb bellek ile erişim sağlamana yarıyor. Usb belleği çıkardığın an oturum kendini kapatıp şifre girme ekranına döndürüyor. İlk linkteki programı şahsen kullandım tavsiye ederim.

walledia

Profesör
Reaksiyon puanı
6,928

ATAK programı ile yapılabiliyor.

Eğer gerekli dosyayı USB içerisinde görürse sistemi açıyor.