Bilgisayara Format Atamıyorum

mustifb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Casper MB55IN1-3 markalı bir bilgisayar aldım. İçinde Windows 8 kurulu idi.. Geçen sistem arıza verdi, ben de format atmak istedim. Orjinal CD'sini takıp bilgisayarı yeniden başlattım ama Windows Yükleme Seçeneklerine girmedi bende BIOS'ta internetten yaptığım biraz araşttırmalar ile CD'ye öncelik verdim kaydedip BIOS'tan çıktım. Ama yine girmedi, sonunda servise getirdim bunda başka bir arıza var diye düşündüm ama adam format atılacak dedi ve 50 TL'yi almış. Nasıl ben format atamadım da servis atabildi, evde küçük çocuk olduğu için her formatlık sorun olduğunda servise gidersek baya bir derdim var demektir. Daha önce birçok Windows 8 kurup format attım ama bunda beceremedim.

KyA27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Enteresanmış bende casper kullannıyorum problem yok.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
o zaman sende bilgisayarımdan format at sonrada windows old klasörünü silersin olur biter:)

mustifb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese teşekkür ederim. Birde tamamen sistem çökerse ne yapıcam diye düşünüyorum. Harici hard diske bir Windows kursam buna bişey olursa haricindekini kullanabilir miyim? Ya da hard diski başka bilgisayarda fomatlasam olur mu? :)