Bilgisayar Yükseltme

atakan16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle herkese merhaba,sdn'ye uzun zaman önce üye oldum fakat giremiyordum okul ve müzik yüzünden..
Şimdi soruma geçiyorum,1 yıl önce aldığım bilgisayarı müzik yapımı için kullanıyorum ara sıra oyun oynuyorum fakat çok yetersiz kalıyor..
Özellikler
Anakart:Foxconn A6VMX
İşlemci:Amd Sempron 140
Bellek:Kingston 2 GB 400 Mhz DDR2
.............................
Ekran kartım yok,sonra almayı düşünüyorum..Fakat sizden önermenizi istediğim DDR3 destekli anakart,ona uygun bir işlemci..

Ben aradım pek bulamadım şuanki anakartıma uygun işlemci de önerebilirseniz çok çok sevinirim..Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.Saygılar.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Valla ben senin yerinde olsam anakartı değiştireceğime gider istediğim özelliklerde bi sistem toplarım... Benimde öyle bi eski nesil bi bilgisayarım vardı anakartı hasar gördü bende yeni bi sistem toplattım...
Yani şimdi sen anakrtı değiştireceksin sonra ekran kartı değişecek ram ddr2 bunun ddr3 olanını isteyeceksin değişecek falan filan uzun iş git yeni bi sistem toplat...

atakan16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yorumunuz için teşekkür ederim.Aslında hepsini bir kerede almayı düşünmüyorum.Mesela ilk anakartı,sonra işlemci,sonra da ram ve ekran kartı vs. almayı düşünüyordum..Lütfen önerisi olanlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.Ben 110 liraya DDR3 destekli anakart buldum fakat özelliklerinden pek anlamadığım için almıyorum,yardımlarınızı bekliyorum.Saygılar.

cyborgmx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hepsini bir defada alamıyorsan Anakartını al sakla bir köşede daha sora işlemci ve ram alınca sistemini dizersin.Ama aldığım anakartı hemen kullanayım dersen anakartın varolan işlemcini ne derece destekler bilemezsin;)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
katılıyorum. yükseltmeyi bırak, para biriktirip yeni sistem al. :)