Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bilgisayarım artık eskidi vatanda bir bilgisayar beğendim sadece kasasını alıcam monitörüm var yeni. sizce bu kasa nekadar eder veya hangi parçalarda değişiklik yapmam gerek. Buradan bakınız tavsiyelerinizi bekliyorum
bende tam takır olduğunu biliyorum yani kasanın özelliklerini size sundum sizce iyimi demek istedim anlatamadıysam kusura bakmayın sadece kasanın özelliklerine bakın yani öyle bir kasa alıcam 1ay içerisinde inş.
Dostum o pc çok pahalı.sen bana pc topla de toplayayım hemen.çook daha güçlüsünü toplarım sana.bi de oyun için bi işe yaramaz o pc.ekran kartı pek iyi değil.power ise voltaj dalgalanmasında yanarsa kullanıcı hatası der para isterler ve daha bir sürü şey.bence amd phenom x6 bi sistem al.i7 ye benzer performansı var ve ucuz.istersen intel de toplarım.ama amd aynı fiyata daha performanslı olur.ne dersin toplıyayım mı?
DOSTUM KASA 1050 TL.EKRAN KARTI ONBOARD.HARDDİSK İKİ TANE.ALDIĞIN ZAMAN RAİD 0 YAPTIR.AĞIR UYGULAMALARDA 2 KATA YAKIN PERFORMANS OLUR.AMA HDD Yİ ÇOK KASACAK BİŞİ KULLANMICAM DİYOSAN Bİ TANE HDD Yİ ÇIKARABİLİR VE YA Bİ TANE 1 TB ALIP FİYATI DÜŞÜREBİLİRSİN.Bİ DE İŞLEMCİYİ 4 ÇEKİRDEK ANAKARTI DA Bİ ÖNCEKİ NESİL ÇİPSETTEN SEÇİP FİYATI DAHA DA DÜŞÜREBİLİRİM.AMA ÖNCEKİ NESİL ANAKARTA DİREK 6 ÇEKİRDEK TAKAMAZSIN.BİOS GÜNCELLEMEN GEREK.O YÜZDEN YA BU ANAKART İŞLEMCİ KOMBİNASYONU YA DA 4 ÇEKİRDEK ESKİ ÇİPSET KOMBİNASYONU.SEÇ ONA GÖRE DEĞİŞTİREYİM.
---------- Post added at 22:49 ---------- Previous post was at 22:44 ----------
Bi de anakart çok sağlamdır.kasa ileri dönük ve power ı mükemmeldir.işlemci ise i7 lere yakaın performans ve i5 lerin çoğundan daha performanslıdır.neden intel toplamadın diyosan 1500 tl nin altındaki kasalar için intel çok güçsüz kalıyor.bi de sorunsuz b3 çipsetler daha türkiyeye yeteri miktarda gelmedi.intel bu fiyat kategorisi için pahalı kalıyor.tavsiyem bu.param çok diyosan intel takabiliriz yani