Bilgisayar kafayı yedi

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
Ya millet genel olarak virüs olmayan bir bilgisayarım var. Ama az önce fark ettim mesela bir dosyaya çift tıklıyorum dosyayı açmak yerine özellikler bölümü açılıyor. İnternette bir linke tıklıyorum(mesela konu aç kısmı) o linki html olarak indiriyor açmıyor. İndirdiğimiz linke girersek açıyor, veya linke tıklamak yerine tekerlekle yeni sekme olarak açarsak açılıyor. Delete tuşu dosyalar için bir işe yaramıyor. Ne yapmalıyım virüs varsa ya da farklı bir ayarı fln varsa, akıl verin

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Klavyedeki "alt" tuşu takılı kalmış olabilir mi? İnternette aradım böyle bir sonuç buldum.

???

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
Ben konuyu açtıktan hemen sonra antivirüs programım Kaspersky bilgisayarda virüs buldu, bir düzelt tuşuyla hallettim her şey düzeldi yeniden, sorun kalmadı :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benimkinde de interneti açıyorsun kapatmak istiyosun fakat 10-11 arası tane daha açıyor kapatması zor oluyor..peki ne yapmam lazım?:helpsmilie::crying:

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
Klavyedeki "alt" tuşu takılı kalmış olabilir mi? İnternette aradım böyle bir sonuç buldum.

???

Alt tuşunun takılmasına da bundan sonraki hafta rastlamıştım önerin sayesinde onu da çözdüm :D