Bilgisayar beyaz ekran oldu

unknown00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
Evet yine ben,bilgisayarın başına gelmeyen kalmadı neyse konuya geçeyim— Kardeşimin anlatışına göre bilgisayar aniden bembeyaz olmuş kapatıp açsakta değişen birşey olmadı 1 haftadır böyle beyaz. Neyden kaynaklı olmuştur sizce,ne yapabilirim?

"Melih"

Profesör
Reaksiyon puanı
1,915
Masaüstü kullaniyormusunuz.
Evet yine ben,bilgisayarın başına gelmeyen kalmadı neyse konuya geçeyim— Kardeşimin anlatışına göre bilgisayar aniden bembeyaz olmuş kapatıp açsakta değişen birşey olmadı 1 haftadır böyle beyaz. Neyden kaynaklı olmuştur sizce,ne yapabilirim?

AlperShal

Profesör
Reaksiyon puanı
2,547
Ekran BIOS'dan sonra mı beyaz oluyor yoksa açılır açılmaz mı beyaz oluyor? Yani BIOS menüyü açabiliyor musunuz? Kardeşiniz Windows'a yanlış driver yüklemiş olabilir. Belki RTX Minecraft oynamak istemiştir. :) Bunun çözümü format olur sonuçta ekranı göremiyorsunuz. .s

unknown00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
Ekran BIOS'dan sonra mı beyaz oluyor yoksa açılır açılmaz mı beyaz oluyor? Yani BIOS menüyü açabiliyor musunuz? Kardeşiniz Windows'a yanlış driver yüklemiş olabilir. Belki RTX Minecraft oynamak istemiştir. :) Bunun çözümü format olur sonuçta ekranı göremiyorsunuz. .s
Ekran direk beyaz olarak açılıyo arada siyah oluyo yada beyazın parlaklığı felan düşüyor ama bios açılmıyor asla. Sadece beyaz

AlperShal

Profesör
Reaksiyon puanı
2,547
Bencede ekran kırılmış/çatlamış. Garantisi varsa gönderin. Yoksa bilgisayarcıya gösterin. Verirken hiçbir şeyin değişmesini istemediğiniz söyleyin. Sadece ekranı değiştirsin eğer sorun ondaysa. Eğer ekran kartı gibi ücreti yüksek bir değişim yapmaya çalışırsa başka bir bilgisayarcıya gösterin. Eğer aynı şeyleri söylerse fiyat alın ve bir kaç yer daha gezip en ucuzunu seçin ve ya direkt yeni pc alın.

Windows Server 7

6801.winmain_win7m3
Reaksiyon puanı
559
Düz sade beyaz mı görünüyor ekran, yoksa şöyle bir şey mi?
kırık.jpg

unknown00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
Düz sade beyaz mı görünüyor ekran, yoksa şöyle bir şey mi?
Ekli dosyayı görüntüle 102531

Yok dümdüz bembeyaz ama kardeşim geldi anlattı;televizyon sinyal vermeyince bi ekran çıkarya bikaç defa öyle olmuş gelmiş sonra siyah olmuş sonra tamamen beyaz olmuş. Bir şey indirmemiş direk açmış bilgisayarı Googlea girince böyle olmuş. Virüs gibi geldi bana da inşallah değildir + Kaspersky kullanıyordum güncel hiçbir sorun yoktu

"Melih"

Profesör
Reaksiyon puanı
1,915
LCD sorun varsa oh değiştirecek.
Yok dümdüz bembeyaz ama kardeşim geldi anlattı;televizyon sinyal vermeyince bi ekran çıkarya bikaç defa öyle olmuş gelmiş sonra siyah olmuş sonra tamamen beyaz olmuş. Bir şey indirmemiş direk açmış bilgisayarı Googlea girince böyle olmuş. Virüs gibi geldi bana da inşallah değildir + Kaspersky kullanıyordum güncel hiçbir sorun yoktu

Windows Server 7

6801.winmain_win7m3
Reaksiyon puanı
559
Peki Windows kurulum CD/DVD/USB'sinden başlatınca da beyaz ekran geliyor mu? Yoksa ekran kurulum medyasından başlatınca normal mi gözüküyor?