BilgeAdam Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JJaWaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

JJaWaa

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Herkese Merhaba Biz Lise 2.Sınıf Bilişim Öğrencisiyiz Bilişim Hocamız Bir Araştırma Ödevi Verdi Sınıfta Bulunan Bütün Öğrenciler Bir Yazılım Firmasını Araştırmaya Gitsin Dedi Bizde Şansımızı BilgeAdamda Denedik Ve Oldu Yarın ALLAH ın İzniyle Kadıköy BilgeAdama Gidicez Gittikten Sonra Ordaki Mühendislere Sorularımız Olucak Eğer Sizinde Merak Edipde Soramadığınız Sorular Varsa Alabilirim Yarın Resimli Röportajı SDN Ye Koyucaz Eğer Sorularınız Varsa BilgeAdam Hakkında Varsa Söyleyin Yarın Cevaplatim SDN Ye Koyucam Resimli Olarak.
İyi Forumlar...

Enis Kurtay

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Lütfen çok ciddi bir şekilde ve taviz vermeden şu soruyu sormanızı istiyorum : "Sertifika alan öğrencilere 'işşiz bırakmayacağız sizi' diye bir sloganınız var, peki neden çoğu işsiz ?"

Bir de dostum, her kelimenin başını büyük yapma :) Türkçemizi düzgün kullanalım değil mi :)

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Bilge Adam iyi bir başlangıç noktası fakat uyanık olmak gerekiyor. Gitmeyi düşünenler varsa söylenen fiyatın yarısını önerin ve diretin. Göreceksiniz kabul edecekler. Ayrıca az çok ingilizceniz var ise teknik ingilizce'ye de gerek yok. Bu söylediklerim sistem bölümü için geçerli tabi. Ayrıca hocaları çok iyidir. Hayat boyu arkadaş kalabileceğiniz türde insanlar var.

mortalrocky

Asistan
Reaksiyon puanı
2
çok küçük düşünmüşsünüz. Microsoft istanbul ofisine gidip şansınızı deneyebilirdiniz...

JJaWaa

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar bilgeadama gittik ama içeri bile giremedik bizde netron akademik bilişim firmasına gittik sağolsunlar çok iyi karşıladılar ama bilgeadam gibi çalışanların olsun öğrencilerinin olsun hepsi ayrı bir havada çok benciller

6.burhan

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Arkadaşlar bilgeadama gittik ama içeri bile giremedik bizde netron akademik bilişim firmasına gittik sağolsunlar çok iyi karşıladılar ama bilgeadam gibi çalışanların olsun öğrencilerinin olsun hepsi ayrı bir havada çok benciller

Genelleme yapmamak gerekiyor. Aslında gittiğin kurumdan daha çok hoca önemli. İyi bir hocadan eğitim alıyorsan her kurumda başarılı olabilirsin.