- Konuyu başlatan
kardeşim uzaktan komuta diye bir cihaz var beyenmezsen değiştirirsin kanalı olur biter
Benim isteğim Bütün topluma izletilmesin milletin psikolojisini bozmasınlar ben zaten seyretmiyorum
yayınlanmaması olmadığı anlamınamı geliyo az önce starda ultraviolet adlı filmi izledim ve bil bakalım ne yapımı yeşilçam değil
oldukca kan vardı testere sonra sondurak sonraaaa halkaa bunlarda yabancı film ama kan korku çooookk heleki testere aman aman akıllara zarar
hani avrupada bir okulda 150 kızın hamile kaldığı haberide vardı buda avrupada olmuş bi haber
bunun gibi bi çok şey var adamlar ahlak çöküntüsü yaşıyolar ve onlarda bunun farkında endişe içindeler
sen onların gazetelerini günlük olarak takip ediyomusun yoksa ordamı büyüdün
Ya sinema filmleri günlük yayınlanır biter ama diziler sarmaşık gibi hergün ayrı bi bölümü var
ahlak çöküntüsü yaşayan sadece onlar mı bu dünyanın her yerinde var
sana şimdi hemen bugünden haberler çıkarmıyım gözünün önüne ahlak çöküntüsü haberleri türkiyeden
Dünyanın en gelişmiş topluluğunda vicdan ve ahlak bizim kadar gelişmiş değil teknoloji tüm maneviyat değildir onlarda olan teknoloji ve para. Biz bunu Osmanlıyken fethettiğimiz topraklarda kendi dinimiz ve dilimizi zorunlu kılarak sağlayabilirdik ama özgür bıraktık herkesi. En gelişmiş topluluk bu şekilde olmaz.
Ya sen diğer insanları taştan mı sanıyosun bi kendinmi meleksin
Bırak allah aşkına ,,
O kadar vefalısında Turistleri taciz eden ,,,onları ahlaksız mış gibi gören ,,,insan yerine koymayan magandalar dan haberin varmı
Demekki ondan 10-15 yaşlarındaki veletler babalarının silahlarını kapıp okul basıyorlar. Onca masumun canına sebep oluyorlar..
BU örnekler her yerde var Adana da silahla okul basan ilkokul öğğrencisi haberini okumadın mı ? daha geçen gün yaşandı