Bi Bakın Bakalım...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan @DN@N
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Ben saat yönünde dönmeye başladım bu hala tersine dönüyo:)

çağlar522

Doçent
Reaksiyon puanı
5
her iki yöne de döndügünü gördüm.ama dahi degilim malesef 9 ve 10. sınıflarda matemetik hep 0 gelmişti ne yaptımsa 1 düşüremedim.ama edebiyatım iyidir.

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Acayip ilginç birşey.Gözümü başka tarafa çeviriyorum.Ama aynı anda bir ucuylada ekrana baktığımda kadın ters yönde dönüyor.Ekrana düz olarak baktığımda 2-3 sn ye ters yönde sonra tekrar saat yönünde dönmeye başlıyor :D Ama 2 yöndede döndüğünü söylemeseniz farketmem mümkün değiL...

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
gözümü kapıyorum açıyorum sola tekrar kapıyorum açıyorum sağa dönüyor :D neyim :D

cih@n3458

Asistan
Reaksiyon puanı
2
saat yönünde dönüyor ben başka bişey görmüyorum

ethem

Asistan
Reaksiyon puanı
1
nekadar zorlasamda sadece saat yönünde döndüğünü görebiliyorum :D

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92
altı üstü bir gif resmi ve biraz uzun süre bakınca iki tarafa da sırayla döndüğü görülmektedir.
yani resim hileli olduğundan kendini dahi sananlar için söylüyorum sanırım öyle değilsiniz.

Çok doğru. Her iki tarafa dönme yönü ortalama 2 dk sürüyor. bu yüzden sıkılmdam bıkmadan 2 dk boyunca bakarsanız çok bariz bir şekilde ayakların değiştiği sağdan sola, yada soldan sağa dönmeye başladığı görülülecektir.

Bunu anlamak içinde estra bir programa yada ayaklara odaklanmanıza gerek yok. Beyninizi hiç çalıştırmasanızda fark edersiniz.

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Çok doğru. Her iki tarafa dönme yönü ortalama 2 dk sürüyor. bu yüzden sıkılmdam bıkmadan 2 dk boyunca bakarsanız çok bariz bir şekilde ayakların değiştiği sağdan sola, yada soldan sağa dönmeye başladığı görülülecektir.

Bunu anlamak içinde estra bir programa yada ayaklara odaklanmanıza gerek yok. Beyninizi hiç çalıştırmasanızda fark edersiniz.

Biraz önce sizin bu teziniz üzerine Macromedia Fireworks programında bu gif resmini açtım toplam 34 tane Frame var ve framelerin hepsine teker teker baktım ve resimde gerçekten hile olduğunu farkettim ve bunun anlaşılması çok zor.

rethun

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ya arkadaşlar resim sadece bir aldatmacadan ibaret.Kadın belirli süre aralıklarla periyoduk olarak yön değiştiriyor.2 dakika boyunca resime odaklanın.Sadece kadının kafasının nereye döndüğüne bakın.(Gözünüzü kırpmadan) Bir süre sonra resim duraksıyo gibi oluyo(ben ilkinde benim pc kasıntı yaptı sandım) sonra hemen yönü değişiyo ve tersi yönüne dönmeye başlıyo.Sizlerde inanıyosunuz mutlu oluyosunuz.Kusura bakmayın hayallerinizi yıktım ama :D :D

Katılıyorum resim kendisi dönüyor. bir sağa dönüyor bir sola. Zaten sağ sol olunca bir kopma gibi birşey oluşuyor fark ediliyor.

Pesimistyle!

Profesör
Reaksiyon puanı
50
Saçma...
Allah(c.c) Herkese eşit derecede zeka vermiştir.Önemli olan bunu yeri ve zamanında kullanmaktır.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Duran ayağına biraz odaklanıp sonra birden gölgedeki ayağa bakınca yön değiştirdi iki yönüde gördüm dahi miyim o zaman niye matematiğim kötü:D

onaryo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bir siyah gölgeye ammada taktınız.. :) Belkide kadın diyedir.. Erkek olsa bu kadar polemiğe girermiydiniz.. :D

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Zekayla bir ilgisi yok. İki tarafa da döndüğünü görenler bir şeyi fark etmişlerdir. Saat yönünde dönerken bakış açısı olarak yukarıda, diğer yönde dönerken aşağıda olarak görüyor insan kendini.

Yani her iki yöne döndüğünü göremeyenler resme bir aşağıdan, bir yukarıdan baksınlar. Öncelikle bakmadan önce gözlerini kapatsınlar.

agkorkmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Evet belirli bir süre baktıktan sonra iki tarafada döndüğü çok açık ve net bir şekilde görülüyor..

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Şu konuya mesaj yazmayın ya, her girdiğimde kadını sola döndürmeden çıkmıcam diye kendimi heba ediyorum :D

mustifanci

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Acayip bişimiş bende 2 tarafa döndürdüm ama hayret ettim şunun portatifini mi yapsak

_taha

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
17
yaw bu 2007 ye ait bir konu ama ben kendi irademe bağlı olarak her iki yöndede görebiliyorum istediğim vakit sağ istediğim vakit sol güzelmiş ;)