ahky
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 65
Ben saat yönünde dönmeye başladım bu hala tersine dönüyo

gözümü kapıyorum açıyorum sola tekrar kapıyorum açıyorum sağa dönüyorneyim
![]()
Bazılarına Çok Bakınca Sara Hastası Yapıyor...Gözümü bozmaya değmez![]()
altı üstü bir gif resmi ve biraz uzun süre bakınca iki tarafa da sırayla döndüğü görülmektedir.
yani resim hileli olduğundan kendini dahi sananlar için söylüyorum sanırım öyle değilsiniz.
Çok doğru. Her iki tarafa dönme yönü ortalama 2 dk sürüyor. bu yüzden sıkılmdam bıkmadan 2 dk boyunca bakarsanız çok bariz bir şekilde ayakların değiştiği sağdan sola, yada soldan sağa dönmeye başladığı görülülecektir.
Bunu anlamak içinde estra bir programa yada ayaklara odaklanmanıza gerek yok. Beyninizi hiç çalıştırmasanızda fark edersiniz.
Ya arkadaşlar resim sadece bir aldatmacadan ibaret.Kadın belirli süre aralıklarla periyoduk olarak yön değiştiriyor.2 dakika boyunca resime odaklanın.Sadece kadının kafasının nereye döndüğüne bakın.(Gözünüzü kırpmadan) Bir süre sonra resim duraksıyo gibi oluyo(ben ilkinde benim pc kasıntı yaptı sandım) sonra hemen yönü değişiyo ve tersi yönüne dönmeye başlıyo.Sizlerde inanıyosunuz mutlu oluyosunuz.Kusura bakmayın hayallerinizi yıktım ama![]()
![]()
3 vakte kadar karşına hayatının aşkı çıkacak hehehbiraz önce soldu ama şimdi sağ
ee ne olcak şimdi ?
biraz önce soldu ama şimdi sağ
ee ne olcak şimdi ?