Beyond: Two Souls Orijinal Hikaye Mi, Kronolojik Sırada Hikaye Mi?

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,840
Bir kaç güne Beyond: Two Souls oyununa başlayacağım. Sizce kronolojik sırada mı oynamalıyım yoksa orijinal sırada mı oynamalıyım? Ayrıca bir sorum var, Ben bu oyunu dandik 25 liralık gamepadimle oynayabilir miyim?

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,840
Hayır değil. Oyunun iki hikaye anlatım şekli var, biri hikayeyi kronolojik sırada anlatma, ikincisi de normal haliyle anlatma.

Reaksiyon puanı
269
Bir kaç güne Beyond: Two Souls oyununa başlayacağım. Sizce kronolojik sırada mı oynamalıyım yoksa orijinal sırada mı oynamalıyım? Ayrıca bir sorum var, Ben bu oyunu dandik 25 liralık gamepadimle oynayabilir miyim?
Sorunuzu tam olarak anlamadım. Açıklarmısınız?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyunun içindeki bölümlerden mi bahsediyorsunuz?

Hayır değil. Oyunun iki hikaye anlatım şekli var, biri hikayeyi kronolojik sırada anlatma, ikincisi de normal haliyle anlatma.
He anladım. Videosunu izlemiştim Orkun ışıtmak sağ olsun o normal hali ile ilerliyordu bence kronolojik olarak ilerle.

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,840
Oyuna orijinal sırada başladım ve yaklaşık 5 saattir oynuyorum. Hikayeden hiçbir şey anlamadım :D Muhtemelen sıkıntı bende fakat oyuna baştan kronolojik sırada başlayacağım. Oyunu oynayacaklara orijinal sırayı tavsiye etmiyorum.

wittroc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11,235
Kendim orijinal sırada oynadım, hiç sorun yaşamadım. Kişiden kişiye değişir ama orijinalde oynamak daha mantıklı gibime geliyor. Bir olay yaşanıyor, sonrasında geçmişteki bir olayla bunu anlamlandırıyor.

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,840
Bana biraz garip geldi çünkü (spoiler var)
Bir CIA'de çalışıyorum sonra tak çocukluğundaki uyurken saldıran canavarlara geliyorum sonra bir anda evsiz kalıyorum hemen ardından ergenliğine gidiyorum filan kafam karışıyor

spoiler toolundan ekliyorum fakat gelmiyor? (başardım)