Yardım Beyler kendi sıralamamdan 3k yüksek universiteye girebilir miyim (ydt)

Karantinada22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5

OzdemirSeko

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Beyler sıralamam 20 binlerde düsündügüm uni 17200 ile alıyor girme olasılığım nedir ilk kez konu açıyorum burda yanlış etiket koymuş olabilirim
Kardeşim benim neden olmasın zamanında 39 binlik yere 61 bin sıralamayla düşmüştüm sınava göre, milletin netine puanına vs göre herhangi bir bölümün sıralaması da düşebilir yükselebilir tercih edenlere bağlı yani ama orayı yazmamazlık etme asla hatta üstlere doğru yaz %60-70 olur gibime geldi ama olmazsa da sövme bana tamam mı :)

Karantinada22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Kardeşim benim neden olmasın zamanında 39 binlik yere 61 bin sıralamayla düşmüştüm sınava göre, milletin netine puanına vs göre herhangi bir bölümün sıralaması da düşebilir yükselebilir tercih edenlere bağlı yani ama orayı yazmamazlık etme asla hatta üstlere doğru yaz %60-70 olur gibime geldi ama olmazsa da sövme bana tamam mı :)
Eywallah reis bu sınav zordu zaten üstünr 1700 kisi almanca giren 3bin arapca giren falan var onlarda üstümde olabilir 10 kişide artınca kontenjan ilk 3e yazdım bakıcaz artık

elatreiNN

ShiftDelete.net - Sosyal Medya Yöneticisi
SDN
Reaksiyon puanı
48
Beyler sıralamam 20 binlerde düsündügüm uni 17200 ile alıyor girme olasılığım nedir ilk kez konu açıyorum burda yanlış etiket koymuş olabilirim
Sayısalda olsa olabilir gözüyle bakabilirdim fakat Yabancı dilde durum nasıl bilmiyorum. Neden olmasın diyorum fakat 30 bine kadar üniversite yazmanı tavsiye ediyorum. Hatta 35-40 bile olur. Garanti olsun işin.

Karantinada22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Sayısalda olsa olabilir gözüyle bakabilirdim fakat Yabancı dilde durum nasıl bilmiyorum. Neden olmasın diyorum fakat 30 bine kadar üniversite yazmanı tavsiye ediyorum. Hatta 35-40 bile olur. Garanti olsun işin

Sayısalda olsa olabilir gözüyle bakabilirdim fakat Yabancı dilde durum nasıl bilmiyorum. Neden olmasın diyorum fakat 30 bine kadar üniversite yazmanı tavsiye ediyorum. Hatta 35-40 bile olur. Garanti olsun işin.
Dershandeki bir hocama danıştım tercih işlerine yardım ediyor ögrencilerin 15k lık okula %70, 20k lık okula %80 girersin ama yinede 30 binlere kadar yaz boş kalmamak için dedi

MG4446

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,257
Belli olmaz üniden üniye değişir. Mesela bazı yerlerde bir yılda 20 bin geriye veya öne gittiği oluyor. Belki sana 17 binlik gelir belki 30 binlik şansa bağlı