beyler bi yardım edin aklım baya karıştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

The Zoe

Asistan
Reaksiyon puanı
59
Moderatör burada açık açık islama hakaret etmiş. Müslüman olsa bile ona kızmamak için bir sebebimiz yok. Doğru yola sokma olayı ise bunu yapmak zorunda olduğumuz söylenmedi. Ki olsa bile bunu böyle bir yerde kısa bir zamanda olacağını sanmıyorum. Dini savunmayacaksak bunun gibileri daha çok türer.

Katılıyorum.

Böyle hakaret eden insanları nasıl Mod. Yaptılar anlamıyorum. Ki kesin torpildir.

Sonuç olarak böyle kişileri Mod. yaptığınız için değeriniz gözümüzde düşmeye başlayacaktır.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Siz kendinizi musluman mı sayıyırsunuz ? Ki arkadaşın dini hakkında pek bir bilgin yok iken sen onu yargılıyorsun. Bu mu Müslümanlık? Bir kere ateist olsa bile ki değil . Memogoren sevdiğim neşeli bir moderatordur, onu doğru yola itmelisin . Peygamber efendimiz (s.a.v) her yanlış yolda olanı doğru yola çağırmıştır. Sen gelmiş yargılıyorsun . Müslümanlıkta yargılamak doğru mudur ? Diyor ki anlamazsan okumanın bir yararı olmaz . Mealini oku ki anla.

Çocuk gerçeği görünce düşman olmaları normal diyor sen hala doğru yola itmelisin diyorsun.Herkesin doğrusu farklı oda kendi doğru yolunu seçmiş.Ki zaten kendisi zeka seviyesi düşük kendini bilgili sanan boş bir kişiliğe sahip birisi.

Burada kimse kelime oyunu yapmasın biz kimin ne olduğunu biliyoruz herkes kendi yerini bilsin

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Yani hayret ediyorum gerçekten. konu like kasmaktan buralara nasıl gelmiş...

The Zoe

Asistan
Reaksiyon puanı
59
Hedef ateisti adam etmek.

Haha, şuan yediremiyor ateist kendine.
Gençler hazırlıklı olun ateban atabilir.

Tubicaliskan

Asistan
Reaksiyon puanı
127
Gençler suyunu çıkarmayın. Kendinizi ona benzetmeye değmez. Sonra bütün söylenenler sizin için de geçerli olabilir. Bırakın, söylenecek şey söylendi zaten.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Din meselesi insanın tamamen kendi düşüncesidir. Bir inançtır yalnızca.. İsteyen çay kaşığına da inanır bu kadar basit.

Konuyu, birbirimizi daha fazla incitmemek adına kapatıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...