Yok o zaten tamam ben en üstteki URLnin sonlarını bahsediliyorum hep sadece betaprofiles.com yazıyordu şimdi sonlarında bir URL varHayır beta yükleyen herkes buradan yüklüyor betayı, o yüzden sıkıntı olacağını sanmam.
İndirme linkinin urlsi olabilir diye düşünüyorum.Yok o zaten tamam ben en üstteki URLnin sonlarını bahsediliyorum hep sadece betaprofiles.com yazıyordu şimdi sonlarında bir URL var
Site açıldığında öyle hocam ana sayfaİndirme linkinin urlsi olabilir diye düşünüyorum.
Hocam indirme linki değil 2.kez yazıyorum değil ben o profili kurdum 1 saat bekleyip tam yeniden baslata basicekken sildim hemen ana sayfa linkiEğer virüs şüpheniz varsa telefonu sıfırlayabilirsiniz ama iOS telefonlara kolay kolay virüs girmiyor. O yüzden içiniz rahat olsun. O link ise bence dediğim gibi profili indirme linki.
Hocam cevap?Eğer virüs şüpheniz varsa telefonu sıfırlayabilirsiniz ama iOS telefonlara kolay kolay virüs girmiyor. O yüzden içiniz rahat olsun. O link ise bence dediğim gibi profili indirme linki.