by10ur
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 7
O vergi sistemi değişmediği sürece benzine isterseniz ultra indirim yapın.
Sen hayal görmeye devam et.Hep Amerika'nın Rusya'nın oyunları bunlar.Vergileride Amerika alıyor zaten.Benzin ülkemize beleş gelsin, gelmesini geçtim topraktan direk benzin fışkırsın sadece vergilerden benzinin fiyatı 3 liraya yakın.Azcık gözünüzü açın.Yok Irak'mış da yok İran'mış.Hehe.Kuzey Irak la anlaşma imzalanırsa benzin fiyatları düşecek arkadaşlar barzaninin türkiye gelmesinin nedenlerinden biriydi bu tabi buna amerika ,rusya,iran ne der birde o tarafı var :hammer:
Sen hayal görmeye devam et.Hep Amerika'nın Rusya'nın oyunları bunlar.Vergileride Amerika alıyor zaten.Benzin ülkemize beleş gelsin, gelmesini geçtim topraktan direk benzin fışkırsın sadece vergilerden benzinin fiyatı 3 liraya yakın.Azcık gözünüzü açın.Yok Irak'mış da yok İran'mış.Hehe.
Laf cambazlığını kimin yaptığını görüyoruz.Benim sölediklerimden 100 liralık ve 5 liralık malın vergilerinin nasıl aynı olduğunu çıkarttın hayret.Vergi % üzerinden hesaplanıyormuş.İster % üzerinden hesaplansın ister başka bir şey üzerinden KDV+ÖTV üst üste bindirilince sonuç bu.Ayrıca sen vergiden ne anlarsın?Vergiden anlasan belki azcık gözünü açarsın.Sen partizan yapın gereği 5 lira olan benzini yok vergiymiş yok cartmış curtmuş diye savunmaya devam et.Yukarda senin videonu paylaştım zaten.Sizin de bu mantığınıza hayranım. Bedava bile olsa 3 lira vergi alınırmış. Vergi % üzerinden hesaplanır. Bilmiyor musun yoksa?!Sizin mantığınıza göre 100 liralık malın vergisiyle 5 liralık malın vergisi aynı. Önce gidin benzin fiyatlarını bu ülkede neler etkiliyor onları öğrenin sonra burada laf cambazlığı yapın.