Benim Gibi Asosyal Olan Varmı

Asosyalbaran

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Ben malesef ilkokuldan beri asosyalim 7.sınıfta zorla bir tane arkadaş buldum şuan birtek onla çıkarım başka yok bu yaşıma kadar sevgiliyi bırak normal kız arkadaşım bile olmadı zaten kızlar asosyal erkeği sevmez sınıfta falan hep kendimi kasarım sessiz kalırım benim givi olan varmı

Necla123??

Asistan
Reaksiyon puanı
199
Ben malesef ilkokuldan beri asosyalim 7.sınıfta zorla bir tane arkadaş buldum şuan birtek onla çıkarım başka yok bu yaşıma kadar sevgiliyi bırak normal kız arkadaşım bile olmadı zaten kızlar asosyal erkeği sevmez sınıfta falan hep kendimi kasarım sessiz kalırım benim givi olan varmı
Merak etme sadece sen öyle degilsin cidden bende çok öyleyim asosyalden çok utangactım hala öyleyim bide biriyle konuşurken çok zorlanan biriyim şimdi eskisi kadar olmasada asosyel oldugmu söylerler böyle olunca insanlar biraz garip görüyo yani ben zorlanmıştım herkesle konisamadığım icin bı sıkıntı m olsa içimde çözmeye çalışıyodum ve hala öyleyim biriyle yüz yüze konuşamıyorum ama baksana suan seni tanımadığım halde msj yazabiliyorum?

Asosyalbaran

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merak etme sadece sen öyle degilsin cidden bende çok öyleyim asosyalden çok utangactım hala öyleyim bide biriyle konuşurken çok zorlanan biriyim şimdi eskisi kadar olmasada asosyel oldugmu söylerler böyle olunca insanlar biraz garip görüyo yani ben zorlanmıştım herkesle konisamadığım icin bı sıkıntı m olsa içimde çözmeye çalışıyodum ve hala öyleyim biriyle yüz yüze konuşamıyorum ama baksana suan seni tanımadığım halde msj yazabiliyorum?
Benim gibi birini görmek güzel bende okul dershane ortamında biraz zorlanırım ama sanalda rahatım gayet ama reelde tanımadığım biriyle konuşuyorsam ve konuşacak konuda bulamıyorsam acayip kasarım kendimi bilmiyorum ne olacam böyle bu zamandada bizim gibiler sevilmiyor özellikle asosyal olan erkekler umarım ileride düzelirim

Necla123??

Asistan
Reaksiyon puanı
199
Benim gibi birini görmek güzel bende okul dershane ortamında biraz zorlanırım ama sanalda rahatım gayet ama reelde tanımadığım biriyle konuşuyorsam ve konuşacak konuda bulamıyorsam acayip kasarım kendimi bilmiyorum ne olacam böyle bu zamandada bizim gibiler sevilmiyor özellikle asosyal olan erkekler umarım ileride düzelirim
Cidden aynı kafadayız kendini daima önemse bende sanalda rahatım senin gibi ?

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Benim de yıllarım öyle heba oldu sosyal fobi ile ama çözüm çok basit aslında.Kendini dünyanın merkezi sanmaktan derhal vazgeçiyorsun olay çözülüyor.Kimsenim umrunda değilsin çünkü istediğini söyle istediğini yap hiç problem değil ne yaparsan yap aynı gün bile unutulacak çünkü sen kimsenin hayatının merkezinde değilsin hatta kimse seni önemsemiyor bile.Yemek yerken kimse seni izlemiyor sadece sen öyle sanıyorsun.Yani aslında olmayan şeyleri varmış gibi düşünüyorsun.
Bende şimdi tam tersi var emin olun bu daha kötü bu sefer de fazla açık sözlü biri oldum bunun da ayrı sıkıntıları var.Sosyal fobiden kurtulunca sorunlar bitmiyor anlayacağınız bir denge gerekiyor ilişkilerde ama o denge de maalesef baya zor.Ben artık insanlarla konuşmak bile istemiyorum herkes samimiyeti kullanıyor ve aslında kimse seni dinlemiyor bile çünkü kimse kimsenin umrunda bile değil bu zamanda.

Asosyalbaran

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Benim de yıllarım öyle heba oldu sosyal fobi ile ama çözüm çok basit aslında.Kendini dünyanın merkezi sanmaktan derhal vazgeçiyorsun olay çözülüyor.Kimsenim umrunda değilsin çünkü istediğini söyle istediğini yap hiç problem değil ne yaparsan yap aynı gün bile unutulacak çünkü sen kimsenin hayatının merkezinde değilsin hatta kimse seni önemsemiyor bile.Yemek yerken kimse seni izlemiyor sadece sen öyle sanıyorsun.Yani aslında olmayan şeyleri varmış gibi düşünüyorsun.
Bende şimdi tam tersi var emin olun bu daha kötü bu sefer de fazla açık sözlü biri oldum bunun da ayrı sıkıntıları var.Sosyal fobiden kurtulunca sorunlar bitmiyor anlayacağınız bir denge gerekiyor ilişkilerde ama o denge de maalesef baya zor.Ben artık insanlarla konuşmak bile istemiyorum herkes samimiyeti kullanıyor ve aslında kimse seni dinlemiyor bile çünkü kimse kimsenin umrunda bile değil bu zamanda.
Gerçekten çok haklısın kimsenin umrunda değiliz adam yerine koyan yok bizi kasmamak en iyisi umarım bende yenerim bu illeti

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Gerçekten çok haklısın kimsenin umrunda değiliz adam yerine koyan yok bizi kasmamak en iyisi umarım bende yenerim bu illeti
İşte ben bu anlattıklarımın farkına varmadığım için kendimi kasıyordum fark edince kasmaktan vazgeçtim.Gerçekten kimsenin umrunda bile değilsin ki.Anca sanat icra edecen yada makam mevki sahibi olacan öyle değişiyor yoksa boş yani.Ufak ufak deneyin hak verecek ve zamanla atlatacaksınız yaparsam böyle olur mu dediğiniz şeyi yapın mesela hiç düşündüğünüz gibi olmayacağını göreceksiniz sonra zaten ya bu herif haklıydı gerçekten kimse bizi bu kadar önemsemiyormuş biz kendi kafamızda kuruyormuşuz diyecek hatta bu kadar basit miydi çözümü diyip siz bile şaşıracaksınız atlattığınıza.

Alyx Vance

Profesör
Reaksiyon puanı
1,608
Benimde hiç doğru dürüst arkadaşım olmadı. Şu anda hiç arkadaşım yok. Günümün 12 saati telefonla geçiyor. Aileme mutlu olduğumu gösteriyorum ama ÇOK MUTSUZUM

404 Error

Dekan
Reaksiyon puanı
12,459
Bende böyleyim sayılır. Benim ise hiç arkadaşım yok. Eskiden küçükken vardı. Ama ben utangaçlıktan falan değil, kendim pek konuşmak istemiyorum insanlarla. Çünkü anlaşabileceğim doğru düzgün insanlar iyicene azaldı. Yine de konuşmam gerektiğinde konuşurum. Yani selam verirler bende selam veririm falan. Bir mutluyum diyorum bir mutsuzum. Kafam çok karışık. Ama yine de yaşıyoruz işte. Saçma ve boş hareketler yapan birisiyle arkadaş olacağıma olmam daha iyi. Birisiyle arkadaş olacağım diye kendimi değiştirmem.
Ama kendine güvenmen ve konuşurum demen lazım. Kimse düşmanın değil ki. Konuşmanın zararı olmaz. Tek başına yani kendi kendine konuşmak ve yalnız olmak çok sıkıyor, bunu bende yaşıyorum bir kaç yıldır. Yine de hayata iyi olarak bakıyorum ve düşünüyorum, yani öyle olmaya çalışıyorum.
Hayatta kötü ve iyi şeyler olabiliyor. Bazılarının çok iyi geçerken bazılarının çok kötü geçebiliyor.

Necla123??

Asistan
Reaksiyon puanı
199
Neden kendine bu tabirleri kullanıyorsun ki mutsuz olabilirsin bende çok mutsuz oldum ama doğanın kanunu mutlu olucaksın yeri geldiğinde de mutsuz olucaksın ama sen kendine böyle tabirlerde bulunma
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benimde hiç doğru dürüst arkadaşım olmadı. Şu anda hiç arkadaşım yok. Günümün 12 saati telefonla geçiyor. Aileme mutlu olduğumu gösteriyorum ama ÇOK MUTSUZUM
Gününün tamamını telefonla gecirmektense mutlu olmaya cabalıyabilirsin seni tanımıyorum neden mutsuz olduğnuda bilmiyorum ama biriyle küsseniz gitip barışmaya çalış yada ailenle vakit geçir

Son düzenleme:

Alyx Vance

Profesör
Reaksiyon puanı
1,608
Neden kendine bu tabirleri kullanıyorsun ki mutsuz olabilirsin bende çok mutsuz oldum ama doğanın kanunu mutlu olucaksın yeri geldiğinde de mutsuz olucaksın ama sen kendine böyle tabirlerde bulunma
Bak düşündükçe sinirleniyorum ya yıllar önce hayatımı düzeltebilme şansımı kaybettim ve baya pişmanım[/

Asosyalbaran

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Dostum gerçekten bu dünya bize cehennem dünyaya resmen yenik gelmişiz

Necla123??

Asistan
Reaksiyon puanı
199
Bak düşündükçe sinirleniyorum ya yıllar önce hayatımı düzeltebilme şansımı kaybettim ve baya pişmanım[/
Bak özel haytına girmek istemiyorum ama pişmanlık yasadıysan seni anlaya biliyorum çünkü pişmanlık bu hayata ennn nefret etiğim duygudur

Dostum gerçekten bu dünya bize cehennem dünyaya resmen yenik gelmişiz
Hiç kimsenin hayatı kolay değil kendimden hiç bahsetmiyorum zaten benim haytımdan kalın bir roman kitapı çıkar mutsuzluğun en dibini yaşadım bütün hayellerimi çok istedigim halde mecbur kalıp hepsini cöpe atan biriyim bende yani napabilirimki elimden birşey gelmez napalım

KaanStinson

Asistan
Reaksiyon puanı
191
Usta ucube olmayın kendinizi asosyalim ben diye şartlarsanız bir arpa boyu yol gidemezsiniz 6.sınıfta bende böyleydim bunu üstümden atmak istedim ve basketbola başladım okulda klüplere girdim ve bu lanet olayı üstümden attım şuan hem arkadaş çevrem var hemde kendimi insanlara karşı rahat rahat ifade edebiliyorum olay kendinizde bitiyor

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,891
Bazen çok arkadaşta kötü. 3-4 yeterli. Gönlündeki yanlızlık hissiyatını ancak namaz giderebilir. Kız meselesine gelirsek; aşk 5 vakittir (namaz). Bence beni dinle, dediğimi yap. Hem ahiretini düşün :).

Bilesiniz ki gönüller ancak Allah’ı zikrederek huzura kavuşur. (Ra'd suresi 28. ayet).