Alnair Alsad
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 29
Ciddi misin![]()
Ortalarda neden görünmüyor sanıyordun?

Ciddi misin![]()
İyi biliriz Abi, gerektiğinde öğüt verdin, gerektiğinde güldürdün beni.![]()
Ortalarda neden görünmüyor sanıyordun?![]()
Vay kimler gelmiş![]()
Sen ne zaman evleniyorsun![]()
Ortalarda görünmediğimde anlarsın.![]()
Kimse sormamis bari ben sorayim
Hakkinizi helal ediyor musunuz![]()
Bi yamuğunu görmedikadı üstünde buralardadır ve hep destektir
( Hayırdır kız falanmı isticez ne iş dostum babasımı okuyacak napacak
)
Evlendiğini bilmiyorduk meselaHayırlı olsun.
gerçekten de öyleydi konu dışı forumun lokomotifiydi, anasayfaya girmek aklımıza bile gelmezdi. forumda ayrılıklar oldu. sonra bir şeyler daha oldu ben de fazla girmemeye başladım.Belki önceki senelerde burası daha samimi ve içtendi. Yine de öyle ama önceki senelerin yerini tutmasa da.
gerçekten de öyleydi konu dışı forumun lokomotifiydi, anasayfaya girmek aklımıza bile gelmezdi. forumda ayrılıklar oldu. sonra bir şeyler daha oldu ben de fazla girmemeye başladım.
Herneyse iyi kullanıcı adının hakkını veren bir dostumuzdur aramızda görmeye devam ederiz inşalllah.
şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler....Evet gerçekten öyleydi, jojoba sende eski üyelerdensin, kim kaldı dimi![]()
Kardeşim; seni doğru sürekli online bilirdik o kadar içten o kadar samimi konuştun ki yeri geldi abim'den tavsiye alır gibi dinledim seni söylediklerin bir kulağım'dan girip öbür kulağım'dan çıkmadı aslâ, ve şunu unutma ki kardeşim senin yerin çok ayrı hadi eyvallah
![]()
şu an [MENTION=23364]online destek[/MENTION] gizli mod hesabından yazıyorBaran dost acı söylermiş
Gidip dönmediğin uzun zamanlar oldu.
Çeşitli nedenlerle banlanan üyeliklerin var.
Duygusal bir kişilik olduğundan bir kaç özel konuyu sdn ailesiyle paylaştığın oldu.
Alamanyalara gidip bana sarışın renkli gözlü alman cıvırlar getirmediğin zamanlar oldu
Evleniyormuşsun.. Bunu son duyanda biz olduk
Sayayım mı daha![]()
Baran dost acı söylermiş
Gidip dönmediğin uzun zamanlar oldu.
Çeşitli nedenlerle banlanan üyeliklerin var.
Duygusal bir kişilik olduğundan bir kaç özel konuyu sdn ailesiyle paylaştığın oldu.
Alamanyalara gidip bana sarışın renkli gözlü alman cıvırlar getirmediğin zamanlar oldu
Evleniyormuşsun.. Bunu son duyanda biz olduk
Sayayım mı daha![]()