- Reaksiyon puanı
- 1,338
İyi biriDonanım konusunda bilgili bir kişi
İyi biriDonanım konusunda bilgili bir kişi
Profilime yazabilirsin hocamLan @HicGuleceğimYoktu ya yazıoydum arya girdin destan yazıyodum![]()
Bilgili ve ilim sahibi biriÖnerdiğim kulaklığı alan bir üye.
Profil > HakkındaBilgili ve ilim sahibi biri
Cinsiyetni bilniyorum malesef???
Ne desem bilemedim.Profil > Hakkında
Iyi biriNe desem bilemedim.
İyi birisi bence
Forumun alfalarındandır kendisi. Çok alfa biri. Ve ek olarak o bir ilişki uzmanı.Ne diyeceğimi bilemedim.
Arada mesajlarıma gülücük atıyor, resimdeki kızı da görünce baya fena oluyom. Kendimi mutlu hissetmem için yardımı dokunuyor. ? ehehhrhe
Resimi değişme kalsın ?
Profilime ilk mesaj yazan üye.Forumun alfalarındandır kendisi. Çok alfa biri. Ve ek olarak o bir ilişki uzmanı.
Sevdiğim üyelerdendir kendisi. Birşeyi çok abartmayan. Iyi bir üye.Profilime ilk mesaj yazan üye.
Komik ifadesini sık kullanan biri.Övgüler almayı sevem birisi sanırım. Devamlı konuyu up yapıyor ?
Yeni gördüğüm birisi.Komik ifadesini sık kullanan biri.
Ben ağlarsam herkes ağlarKomik ifadesini sık kullanan biri.
Çok komik birisi. Her konuyu başka bir yerlere çekebilir. ? Ve de herkese komik emojisi atar. ?Ben ağlarsam herkes ağlar
ağlıyım mı? ????????????
Roma'ya kafayı takmış olan,iyi bir kişi.Çok komik birisi. Her konuyu başka bir yerlere çekebilir. ? Ve de herkese komik emojisi atar. ?
Linuxçı dayı. Yorumlarından karakterli olduğunu düşündüğüm yardımsever biri.Roma'ya kafayı takmış olan,iyi bir kişi.![]()
Anonim olmaya çalışan ama Discord'da yanlışlıkla kamerasını açan, tuhaf birisi. İyiydi aslında. Arda reyiz.Linuxçı dayı. Yorumlarından karakterli olduğunu düşündüğüm yardımsever biri.
Çok fazla tanımam etmem, ama Nick şeklinden KeKoCa yazmayı seven birisi olduğunu anladım.Anonim olmaya çalışan ama Discord'da yanlışlıkla kamerasını açan, tuhaf birisi. İyiydi aslında. Arda reyiz.
Ne alaka? Ben sadece şekilli olsun diye büyük küçük harf kullandım.Çok fazla tanımam etmem, ama Nick şeklinden KeKoCa yazmayı seven birisi olduğunu anladım.
Kişiye etiket değil ust taraftaki kişiye göre cevap vermeniz gerekiyor.@Sibraius severim ama bu sıralar çok girmiyor
Eskiden Debiancıydı artık Debian sevmiyor.Kişiye etiket değil ust taraftaki kişiye göre cevap vermeniz gerekiyor.
Gördüğüm an aklıma Warband gelen forumdaş.Genelde çok karşılaşmayız konularda. Linux konularında çoğunlukla var kendisi![]()