Benı 3-4 yıl Götürebilicek Telefon Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fatrat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fatrat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
bütçe olsa dediğiniz gibi HTC yi tercih edebilirdim

Fatrat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
şöyle bişey var iphone se alsan gönül rahatlığıyla 3-4 yıl kullanabilirsin iphonelarin servisine süper direk telefonu değiştiriyorlar yaşadım lg önceden hiç almadığım için servisini filan bilmem ama iphone se 64 gb alicagima lg G5 i tercih ederim

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
şöyle bişey var iphone se alsan gönül rahatlığıyla 3-4 yıl kullanabilirsin iphonelarin servisine süper direk telefonu değiştiriyorlar yaşadım lg önceden hiç almadığım için servisini filan bilmem ama iphone se 64 gb alicagima lg G5 i tercih ederim
Benim lg g2 başarı garantiliydi 3 kez yolladım 3 kere de yaptılar ve göndemeleri 2 haftayı hiç geçmedi.Lgnin arayüzü de çok hoş ve kullanışlı bence lg bana göre en iyisi şuanda ben imkanım olunca v20 almayı düşünüyorum sana da tavsiye ederim.Sadece panellerinde sıkıntı çıkıyor ama değişim yapıyorlar adamlar sıkıntı çıkınca.

Fatrat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Benim lg g2 başarı garantiliydi 3 kez yolladım 3 kere de yaptılar ve göndemeleri 2 haftayı hiç geçmedi.Lgnin arayüzü de çok hoş ve kullanışlı bence lg bana göre en iyisi şuanda ben imkanım olunca v20 almayı düşünüyorum sana da tavsiye ederim.Sadece panellerinde sıkıntı çıkıyor ama değişim yapıyorlar adamlar sıkıntı çıkınca.
hmm anladım o zaman ben kararını verdim lg G5 alicam yinede bi sorum var bu telefon beni 3-4 yıl rahat götürür demi abimde iphone 5s var 3 yıl mı ne oldu hala cillop gibi

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
2 milyar gibi bütçen varsa iphone 6s bul 2. el temiz şu andan itibaren 3 sene garanti götürür

M

Murat Burç

SDN Okuru
hmm anladım o zaman ben kararını verdim lg G5 alicam yinede bi sorum var bu telefon beni 3-4 yıl rahat götürür demi abimde iphone 5s var 3 yıl mı ne oldu hala cillop gibi
Götürür bence o telefon işlemcisi bozulasiya kadar gider çünkü başında bilerek güncelleme ile yavaşlatan bir şirket yok kafan eser rom kurarsın cillop gibi olur

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Telefona iyi baktıktan sonra sıkıntı olmaz.G5 gayet iyi bir cihaz.V20 alamıyorsan G5 iyidir.

Fatrat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
iphone alırsam bitek 6s alırım ama oda bütçemi aşıyor 64 gb 3400 civarlarda yanılmıyorsam daha da fazla

Fatrat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
iphonelarda dahili hafiza yok malesef arkadaşım 16 gb iphone 6s almıştı deponun hemen bitmesinin derdindeydi

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
image.jpg
iphonelarda dahili hafiza yok malesef arkadaşım 16 gb iphone 6s almıştı deponun hemen bitmesinin derdindeydi
Yanlış yazdınız herhalde.Dahili var harici yani sd kart eklemek yok.Gördüğünüz gibi 32'den Başlıyor.

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
samsung s7 al su aralar fiyatı da düşer keyfine bak 5 sene rahat göturur

unbroken97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
uzun kullanırım diyorsan bence iphone seçmelisin bende bir android kullanıcısı olarak androidlerin 1.5 2 senden sonra kasma donma ve güncelleme almama gibi sorunlar oluyor.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Elimdeki g2nin 1 ay sonra 3. Yılı olacak ekranı kırmasaydı kardeşim seneye askere gidene kadar kullanırdım sorun çıkmadığı sürece kasarsa rom atarsın benim gibi bu yüzden kazıkçı apple a para yedirmeye gerek yok boşuna.Hem 3 yılda zaten batarya ölüyor.