- Konuyu başlatan
"Kamera önemli demişsin j7 al?" Bırak 4 seneyi 1.5-2 seneyi çıkartsın yeter o cihaz.iPhone SE alpardon kamera önemli demişsin j 7 al
![]()
Benim lg g2 başarı garantiliydi 3 kez yolladım 3 kere de yaptılar ve göndemeleri 2 haftayı hiç geçmedi.Lgnin arayüzü de çok hoş ve kullanışlı bence lg bana göre en iyisi şuanda ben imkanım olunca v20 almayı düşünüyorum sana da tavsiye ederim.Sadece panellerinde sıkıntı çıkıyor ama değişim yapıyorlar adamlar sıkıntı çıkınca.şöyle bişey var iphone se alsan gönül rahatlığıyla 3-4 yıl kullanabilirsin iphonelarin servisine süper direk telefonu değiştiriyorlar yaşadım lg önceden hiç almadığım için servisini filan bilmem ama iphone se 64 gb alicagima lg G5 i tercih ederim
hmm anladım o zaman ben kararını verdim lg G5 alicam yinede bi sorum var bu telefon beni 3-4 yıl rahat götürür demi abimde iphone 5s var 3 yıl mı ne oldu hala cillop gibiBenim lg g2 başarı garantiliydi 3 kez yolladım 3 kere de yaptılar ve göndemeleri 2 haftayı hiç geçmedi.Lgnin arayüzü de çok hoş ve kullanışlı bence lg bana göre en iyisi şuanda ben imkanım olunca v20 almayı düşünüyorum sana da tavsiye ederim.Sadece panellerinde sıkıntı çıkıyor ama değişim yapıyorlar adamlar sıkıntı çıkınca.
Götürür bence o telefon işlemcisi bozulasiya kadar gider çünkü başında bilerek güncelleme ile yavaşlatan bir şirket yok kafan eser rom kurarsın cillop gibi olurhmm anladım o zaman ben kararını verdim lg G5 alicam yinede bi sorum var bu telefon beni 3-4 yıl rahat götürür demi abimde iphone 5s var 3 yıl mı ne oldu hala cillop gibi
Telefona iyi baktıktan sonra sıkıntı olmaz.G5 gayet iyi bir cihaz.V20 alamıyorsan G5 iyidir.hmm anladım o zaman ben kararını verdim lg G5 alicam yinede bi sorum var bu telefon beni 3-4 yıl rahat götürür demi abimde iphone 5s var 3 yıl mı ne oldu hala cillop gibi
3-4 yıl stabil götürmesini istiyorsan iphone'a bak.Telefon Arıyorum Beni 3-4 yıl gotursun Oyun oynarım ama cok fazla degıl Sosyal medyada bıraz takılırım son olarak Kamerası cok onemlı onerılerınızı beklıyorum
Sizce ikinci el 6s Sıfır g5'in yerini tutar mı?Görüşünüzü merak ettiğim için soruyorum.3-4 yıl stabil götürmesini istiyorsan iphone'a bak.
Açıkçası LG G5 gayet güzel bir ürün ama baş için SAR değeri oldukça yüksek.Siz o cihazı alacaksanız bu kriteri de düşünün bence.Anladım sağolun lg G5 alicam son kararım
Öyle deme hiç olmazsa G5 alıyorsun ben 4s kullanıyorumeto 3401 Fakirligin gözü kör olsun![]()
eğer kesin 3-4 kullanacaksanız tutar ,fakat 1-2 yıl kullanırsanız tutmaz.Sizce ikinci el 6s Sıfır g5'in yerini tutar mı?Görüşünüzü merak ettiğim için soruyorum.
2749 tl apple Store'da.iphone alırsam bitek 6s alırım ama oda bütçemi aşıyor 64 gb 3400 civarlarda yanılmıyorsam daha da fazla
O kadar değildir.kaç 3.00 kadar filan daha mı yüksek?
Ben G5 i zor alıyorum 3-4 yıllık telefon alıyom ilk kez adam gibi alımde işime yarasınÖyle deme hiç olmazsa G5 alıyorsun ben 4s kullanıyorum![]()
Yanlış yazdınız herhalde.Dahili var harici yani sd kart eklemek yok.Gördüğünüz gibi 32'den Başlıyor.iphonelarda dahili hafiza yok malesef arkadaşım 16 gb iphone 6s almıştı deponun hemen bitmesinin derdindeydi
Aynı fiyata kamerası daha iyi olan bir telefon varsa söyle bizzat kendim kullanıyorum."Kamera önemli demişsin j7 al?" Bırak 4 seneyi 1.5-2 seneyi çıkartsın yeter o cihaz.
pardon sd kart demek istemiştimEkli dosyayı görüntüle 10482
Yanlış yazdınız herhalde.Dahili var harici yani sd kart eklemek yok.Gördüğünüz gibi 32'den Başlıyor.