• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Bende kadroluyum artık :)

Ooo biraz yukarıda bizim Ağrı var. Ağrı / Eleşkirt. Buradaki öğretmenler keyif ediyor. Hayat burada gerçekten çok ucuza :)

Hayırlı olsun üstad :) Benim de ev arkadaşım bulunduğumuz ilçeye atandı. Ben de sevinçliyim baya :D

hayırlı olsun ve hayırlı insanlarla karşılaş inş yani öğretirken öğreneceğin insanlara

hayırlı olsun. bu devirde memurluk avantajlı görünüyor. 15-20 sene önce memur maaşları çok düşükmüş.

Hayırlı Olsun hocam..Allah vatana millete hayırlı ögrenciler yetiştirmeyi nasip etsin

Vay vay vay ne çok sevenim varmış :)
şaka bi yana teşekkürler arkadaşlar:)
Allah kadro bekleyenlerin de yüzünü güldürsün.

öğretmenler odasında kadrolu öğretmenler;ellerinde çaylar,çikolatalar,püskevitler birbirlerine ikram ediyorlar.birbirleriyle yiyorlar,şakalaşıyorlar,o ücretli öğretmenler,sözleşmeli öğretmenler akıllarından geçiriyorlar:benim de bir kadrom olsa,ben de püskevit yesem,ben de gülsem,şakalaşsam... nimet hanım benim neden kadrom yok diyorlar :):):):):)

Bir hocam paylaşmış. (: (:

biz de 1 haziran'a kadar ellerinde püskevitle gezen öğretmenlere bakıyorduk :D
şaka bir yana gerçekten kadrolu öğretmenlerin arasında sözleşmeli olmak kadar berbat bir şey yok...onların rahatlığı, şakalaşmaları, gülüp eğlenmeleri dokunuyor insana...
Allah'a hamdolsun şimdi kadroya geçtim :)

Şimdi sözleşmelileri de alacaklar kadroya. Tamam, iyi, güzel de biz KPSS sınav ücretini yatırdık bi kere, uyandırmak uyandıramayız da... :D
Eğlencesine girelim madem. :D

hocam hayırlı olsun size de:D
benim anlamadığım şu: madem bütün sözleşmelileri kadroya alıyorsun, niye temmuzda tekrar sözleşmeli memur alıyorsun?