• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Bende kadroluyum artık :)

aruchan.blog

Profesör

Merhabalar
Rabbim nasip etti ve ben de artık kadrolu öğretmen oldum.
Van Çaldıran ilçesinden Bitlis Ahlat'a geçiş yapıyorum. Gelecek sene orada olacağım inşallah :) Umarım hem bana hem Ahlat'lılara hayırlı olur :)

Bu atamada kadroya geçen bütün öğretmenlere hayırlı olsun diyorum. Van Çaldıran ilçesine atananlar özel mesajla ulaşabilir. Yardımcı olabilirim:)

Aynı şekilde Ahlat'la ilgili yardımı dokunabilecekler varsa onlardan da yardım bekliyorum:)

NOT: Keşke SDN'de öğretmenler için özel bölüm olsaydı da bu konuyu orada açsaydım:)

Hayırlı olsun Leman hocam ( Alnair Alsad ) nereye atandı acaba :)

3 Sene Tatvanda Oturdum Sürekli Ahlata Gidip Gelirdim . Gayet Güzel Bir Yer Bence :)

Ahlat merkezi herkes beğeniyor ama maalesef merkez değil :)
hayırlısı bakalım:)
kadroluyum ya artık:) o yetiyo şimdilik :D

Hayırlı olsun mertgenc86, darısı biz sözleşmelilere dahası hiç atanamamışlara. :)
Bu arada branş neydi hocam?

Hayırlı olsun Leman hocam ( Alnair Alsad ) nereye atandı acaba :)

Az üstte de belirttiğim gibi aynı yerde kaldık biz, düştük KPSS yollarına, ÖSYM'ye para yatırmaktan hayır işlerine yetişemiyorum. :P :D
Çok şükür elimizde mesleğimiz var yine de. :)

Tatvanda askrlik yaptım. Ahlat-Adilcevaz çok güzel yerler. hayırlı olsun

Haberlerde izledim atamaları öğretmen olmama rağmen sevindim hayırlısı olsun.

Hayırlı olsun örtmenim :) Başarılar dilerim size.

Bende öğretmenim. SDNÖğretmen modülü istiyoruz :)

Öğretmenlerimiz bize destek olsunlar, Biz Eğitim alanını açarız :)

Öğretmenlerimiz bize destek olsunlar, Biz Eğitim alanını açarız :)

Bize düşen ne varsa yapabiliriz...ben ilk atandığım zamanlar çok sıkıntı çektim...yeni atanan öğretmenler aynı sorunları yaşamasın diye tecrübelerimi paylaşabilirim...özellikle bunun için SND'de Eğitim bölümü açılsın istiyorum...ikinci olarak ta; öğrenciler teknolojiyle iç içe yaşarken hala bilgisayara format atmayı bilmeyen öğretmenlerimiz var...öğretmenlerimiz de teknolojiye ayak uydurmalı bence:)

Bize düşen ne varsa yapabiliriz...ben ilk atandığım zamanlar çok sıkıntı çektim...yeni atanan öğretmenler aynı sorunları yaşamasın diye tecrübelerimi paylaşabilirim...özellikle bunun için SND'de Eğitim bölümü açılsın istiyorum...ikinci olarak ta; öğrenciler teknolojiyle iç içe yaşarken hala bilgisayara format atmayı bilmeyen öğretmenlerimiz var...öğretmenlerimiz de teknolojiye ayak uydurmalı bence:)

Desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim. Ben bunu yönetime taşıyacağım. :)

www.padml.k12.tr adresinden Kadromuz linkinden DML Web Dizayn ekibinde beni görebilirsiniz :) Teknoloji ile alakadar meslek hocaları da olaibiliyor ;)