Şair ne güzel demiş :
Uzak diyarlarda evli barklı
Mutluluk en çok onun hakkı
Bu yorgun kırık dökük hikayenin de
Adı bende saklı....
ne şairi sezen aksu :mrgreen:
sezen şiiri yorumladıysa doğrudur :w00t:
Şair ne güzel demiş :
Uzak diyarlarda evli barklı
Mutluluk en çok onun hakkı
Bu yorgun kırık dökük hikayenin de
Adı bende saklı....
tabi kuruyonuz linux sistemi yenisi çıkana kadar ohhh 6 ay bir sene kafa rahat...
sonra böyle didişin...![]()
Hüzün_lü ye aşık olunmaz beHüzün dolar içiniz amanin
![]()
ne şairi sezen aksu :mrgreen:
sezen şiiri yorumladıysa doğrudur :w00t:
vay anasını sayın seyircilerherkes asikmis vay be![]()
Jea, erkek tarafı olarak konuşuyorum, Ömer'i isteyeceksen bana geleceksin, ben evet dedim mi biter![]()
durun bu nikah kıyılamaz (erken mi oldu ne ? )Ahahah süper yaa!Ömeeeer! :w00t: Burak zaten yaşını başını almış alim bir abimiz.
Ö-höm.
Allah'ın emri, peygamberin kavli ile oğlunuz Ömer Faruk Ak'ı kaynak kodlarıyla ve tüm kullanma, değiştirme, dağıtma haklarıyla birlikte kendime istiyorum.![]()
Ya deme öyle ya, son didişmeler bunlar. Ben didiyom çünkü.Okul başlayınca beni unutun. Haftada 1 gün ya varım, ya yokum...
Jea, erkek tarafı olarak konuşuyorum, Ömer'i isteyeceksen bana geleceksin, ben evet dedim mi biter![]()
durun bu nikah kıyılamaz (erken mi oldu ne ? )
Ahahah süper yaa!Ömeeeer! :w00t: Burak zaten yaşını başını almış alim bir abimiz.
Ö-höm.
Allah'ın emri, peygamberin kavli ile oğlunuz Ömer Faruk Ak'ı kaynak kodlarıyla ve tüm kullanma, değiştirme, dağıtma haklarıyla birlikte kendime istiyorum.![]()
son dakika:
Jea,Key'i kaçırdı...:clap::clap::clap:
Yuuh yani burak yuhh.2 dakka da sattın.
polise kaçarım valla.![]()
Ne işle meşgulsünüz efenim?
Bırak yaa ne işle meşgulsen meşgulsün, yurtdışından dönen zat-ı muhteremi bekleyene kadar, al kızım tepe tepe kullan, ben yeterince çektim bundan, elimde kalmadan, turşuluk kıvama gelmeden al senin olsun. Kaynak kodlarını, kullanma, değiştirme, dağıtma haklarını da bilahare nikah memuru ve noter huzurunda devrederim...
Haaydi hayırlı olsun![]()
al bi 3g kafan rahat olur.![]()
Polise vermem ben seniDevlet memuruna vermiycem
![]()
key, seni mavi çatı erkekler sığınma evine davet ediyorum. Oraya Tank, Top, tüfek işlemez,
Ne Jea ne başkası, içeri dişi sinek bile giremez.
(Bu arada redif yapmışım, şair gibi adamım ya:mrgreen![]()
ben seni kimlere vericem bi bilsen. :devil2:
düğünde okumak için mani yazıyoruzkey, seni mavi çatı erkekler sığınma evine davet ediyorum. Oraya Tank, Top, tüfek işlemez,
Ne Jea ne başkası, içeri dişi sinek bile giremez.
(Bu arada redif yapmışım, şair gibi adamım ya:mrgreen![]()