yumluanarsist
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 280
Konuyu nasıl açacağımı bilemedim. Akşamdan beri keyloger'la MSN'de acayip bir muhabbet dönüyor. Muhabbetin sonunda O'na aşık olduğum kanaatine vardık.
Bu konuyu açamayacağımı düşünüyor sandım. O sebeple üstüne gittim. O da aç dedi, iyi mi?
Kaldık böyle ortada. Sonra iyi açayım bari diye açtım işte bunu şimdi. Konunun saçma oluşundan tut, silinmesi gerektiğine kadar bir sürü düşünce kafamda geziyorken keyloger'ın hala blöf yapıp yapmadığından emin değilim. Eğer blöfse s*çtım.
Neymiş, büyük konuşmamak lazımmış. Neymiş, moderatörlerle dalga geçmemek lazımmış. Aç derlerse mal gibi kalırmışsın böyle işte.
Ben sanıyorum ki yine bana kızacak, beni forumdan uzaklaştırmayla tehdit edecek filan. Bi' baktım, adam aç diyor.
1000 kere sordum ciddi misin diye, valla billa ciddiydi.
Olayın başına döneyim biraz. Kimse bir şey anlamamıştır. Hoş, ben de anlamadım ama.
Şimdi MSN'de ben keyloger'a Linux bölümüyle alakalı bir şey yazdım. Sonra muhabbet döndü dolaştı keyloger'ın kolay tav olmayacağına geldi. Yani keyloger'ı tavlamak imkansızmış neredeyse. Ben de inada bindim ve nedense tavlayabileceğimi söyledim.
Ben şaka yapıyordum, O da şaka yapıyor sandım, biraz abartıp ilan-ı aşk konusu açabileceğimi söyledim. O da aç dedi işte. :w00t: Açamayacağımı düşündüğünü sandım. Blöf yapıyor sandım. 2 saattir çok ciddi ve kararlı.
Ya böyle mal gibi kaldım açsam mı açmasam mı diye. Benden günah gitti. 2 itirafım var:
- Ben keyloger'a aşığım.
- Ben bu forumun en büyük eşeği olmalıyım. :scared:
Ayrıca Ömer alacağın olsun.

Neymiş, büyük konuşmamak lazımmış. Neymiş, moderatörlerle dalga geçmemek lazımmış. Aç derlerse mal gibi kalırmışsın böyle işte.

Olayın başına döneyim biraz. Kimse bir şey anlamamıştır. Hoş, ben de anlamadım ama.

Ya böyle mal gibi kaldım açsam mı açmasam mı diye. Benden günah gitti. 2 itirafım var:
- Ben keyloger'a aşığım.
- Ben bu forumun en büyük eşeği olmalıyım. :scared:
Ayrıca Ömer alacağın olsun.