Ben Keyloger'a Aşıkmışım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
bu sonbahar boluda toplum gönüllülerinin gençlik konseyi var ve toplum gönüllüsü 100lerce genç orada olacak. ömer de toplum gönüllüsü o yüzden kalabalık olsun istedim :)

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Hadi ordan artık. İyice azıttın hee :) Aşk dedin tamam, nikah yazılmış evet, çocuk geldi kabul, oğluşu oldu eyvallah da aslan ne oluyor? Cık cık cık :D

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
bu sonbahar boluda toplum gönüllülerinin gençlik konseyi var ve toplum gönüllüsü 100lerce genç orada olacak. ömer de toplum gönüllüsü o yüzden kalabalık olsun istedim :)

Aa tam bizlik, Linux da topluluk işi zaten. :D ASdkhasjdhasdfaklfh hatta. :D :D

Hadi ordan artık. İyice azıttın hee :) Aşk dedin tamam, nikah yazılmış evet, çocuk geldi kabul, oğluşu oldu eyvallah da aslan ne oluyor? Cık cık cık :D

Tamam tamam. O zaman 2 çocuk yaparız. Biri Kartal, diğeri de Aslan olur. Hatta isimlerini de bu yönde koyarız. Ben sürekli tatlı yerim, erkek olur ikisi de. Böylece şaşırmayız kız olunca. :D Sonra da işte hem ailede renk olur, 2 Aslan ve 2 Kartal. Çift kale maç bile yapılır aile arasında. Vay be. Ömer bahçeli evimiz de olsun. :w00t:

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Ben Bolu'luyum, sizi Mengen'de ağırlarım hem :mrgreen:

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Aa tam bizlik, Linux da topluluk işi zaten. :D ASdkhasjdhasdfaklfh hatta. :D :D

Tamam tamam. O zaman 2 çocuk yaparız. Biri Kartal, diğeri de Aslan olur. Hatta isimlerini de bu yönde koyarız. Ben sürekli tatlı yerim, erkek olur ikisi de. Böylece şaşırmayız kız olunca. :D Sonra da işte hem ailede renk olur, 2 Aslan ve 2 Kartal. Çift kale maç bile yapılır aile arasında. Vay be. Ömer bahçeli evimiz de olsun. :w00t:

Kabul etmem. Beni kandıramazsın. Pazarlık da yok. Taliplisi sensin keylogger' ın. Pazarlık şansın yok kusura kalma kardeş.

Key, senin zaten arkadaşın vardı değil mi? Aferin kardeşim, biz beşiktaşlılara çift dikiş gitmek yakışmaz zaten.

Sen de artık keylogger ın etrafında dolaşma jea. Peşini bırak. Saadetini bozma adamın aaa... Kara kedi :D

Conversation over! :mrgreen::4:

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
523
[VIDEO]http://www.dailymotion.com/video/xba4t9_ysmail-yk-ayrylmam_music[/VIDEO]

kız tarafından

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
[VIDEO]http://www.dailymotion.com/video/xba4t9_ysmail-yk-ayrylmam_music[/VIDEO]

kız tarafından

Ayrıl hüzün_lü... Ayrıl artık şu mateminden... Bayram geldi, kendinle kucaklaş. Bu arada Sakarya'yı gündüz gözü ile görmek hiç nasip olmamıştı. Bu hafta sonu gördüm. Tek kelime ile süper' di ;)

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
523
Ayrıl hüzün_lü... Ayrıl artık şu mateminden... Bayram geldi, kendinle kucaklaş. Bu arada Sakarya'yı gündüz gözü ile görmek hiç nasip olmamıştı. Bu hafta sonu gördüm. Tek kelime ile süper' di ;)

ben ayrıldım matemden ama arada uğruyor.bu sarkı jea içindi:D

çark caddesini de gördün mü?

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
[vIDEO]http://www.dailymotion.com/video/x3kt17_ibrahim-tatlises-asiksin-by-aluxton_music[/VIDEO]

Elleri Görelim :D

Sen aşıksın arkadaşşş :D

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Ne gibi bir atışma :D

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Her türlü kapışırık :D

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Kabul etmem. Beni kandıramazsın. Pazarlık da yok. Taliplisi sensin keylogger' ın. Pazarlık şansın yok kusura kalma kardeş.

Key, senin zaten arkadaşın vardı değil mi? Aferin kardeşim, biz beşiktaşlılara çift dikiş gitmek yakışmaz zaten.

Sen de artık keylogger ın etrafında dolaşma jea. Peşini bırak. Saadetini bozma adamın aaa... Kara kedi :D

Conversation over! :mrgreen::4:

O zaman bana başka birini bulun, helal sütü emmiş ve mümkünse Aslan olsun. :D

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Forum ortamında pazarlanıcak kadar düştük bea:D

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
[vIDEO]http://www.dailymotion.com/video/xdg756_serdar-ortac-yyim-olmaz-2010_music[/VIDEO]

İŞİM OLMAZ :D:D

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Ooo... Helalin, haramın senin için önemi var yani neler duyuyorum ben böyle :D

Tabi var. Müslüman olmayan biriyle işim olmaz zaten. Benim şu an çok yakın olduğum 2 kişi var. İkisi de orucunu tutan, namazını kılan, inançlı insanlar.

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
:) Şimdi birşey diyeceğim de kızmak yok. Yedekli çalışır, çalışır insan da, bu kadar da olmaz ki şakadan da olsa :D Muhahhahhahhahhaaa...

Bugün sinirden fıttırmama rağmen iyi güldüm sayenizde :)

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
523
[VIDEO]http://www.dailymotion.com/video/xe54xg_tripkolic-nolur-gitme_videogames[/VIDEO]

Darknes$ sana:D

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
:) Şimdi birşey diyeceğim de kızmak yok. Yedekli çalışır, çalışır insan da, bu kadar da olmaz ki şakadan da olsa :D Muhahhahhahhahhaaa...

Bugün sinirden fıttırmama rağmen iyi güldüm sayenizde :)

Yakın olduğum insanlar derken; biri çok yakın bir dostum, diğeri de esas oğlan. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...