Ben de en çok buraya şaşırdım.Durup dururken hard diskin bir bölümü neden yok olsun kiikxan dedi ki:Koskaca Vista çökmesi bişey değilde nasıl partition uçmuş acaba.
Bu program vista uyumlu değilAlex1024 dedi ki:Linux ile CD den başlatıp testdisk programı yardımıyla. Uzun zamandır kullanıyorum bu programı, harddiski derin bir tarama yapıp buluyor partitionları. Bir inceleyin derim bu programı
Olabiliyor olmaz diye birşey yok.Birgün bende güncelleştirmeleri yükledim.Makineyi yeniden başlattım ama oda nesi sistem boot etmedi :S :S microsofta bir dizi küfür saydıktan sonra mecburen format atmıştım.elektr10 dedi ki:Ben de en çok buraya şaşırdım.Durup dururken hard diskin bir bölümü neden yok olsun kiikxan dedi ki:Koskaca Vista çökmesi bişey değilde nasıl partition uçmuş acaba.
Hiç kullanmasakta kullanmadığımızdan bozuluyoronline destek dedi ki:En mantıklısı Berkin hocamın bahsettiği gibi bir disk alıp yedeklerini buna atıp ve bunu hiç kullanmamak.
elektr10 dedi ki:Ben de en çok buraya şaşırdım.Durup dururken hard diskin bir bölümü neden yok olsun kiikxan dedi ki:Koskaca Vista çökmesi bişey değilde nasıl partition uçmuş acaba.
Bu program vista uyumlu değilAlex1024 dedi ki:Linux ile CD den başlatıp testdisk programı yardımıyla. Uzun zamandır kullanıyorum bu programı, harddiski derin bir tarama yapıp buluyor partitionları. Bir inceleyin derim bu programı
Başka bir siteden bakmıştım herhalde uyumlu olduğu sürümlere.Şimdi tekrar kontrol ettim, vista uyumluymuş.O zaman gönül rahatlığıyla arşive katılabilecek bir program buldum demektir.TeşekkürlerAlex1024 dedi ki:Sayfasında bakmışmıydınız?
NTFS ( Windows NT/2000/XP/2003/Vista/2008 )
Vista bölümlerini destekliyor. Eğer vista altında çalışmadığını
kastettiyseniz doğrudur, ama vista bölümü uçtuktan sonra vistada
çalışması mantıklı değil zaten CD oluşturup boot ediliyor sonra
taramada buluyor genelde kayıp bölümleri. Kaç senedir kullanıyorum,
hep buldu. Tabi bölümlerinizin yaklaşık büyüklüğünü ve tipini (FAT32/NTFS)
biliyorsanız işiniz kolay, buldukları bölümlerin doğru olup olmadığını
anlama fırsatınız olur. Yoksa daha önce var olup sonradan üstüne yazdığınız
bir bölümü de bulabilir bilemeyebilirsiniz.
mila12 dedi ki:Microsoft Sony Ericsson ile anlaşma makaleside bekliyorduk ama gelmedi