Ben de yaparım

Asdasdasd12123123

Profesör
Reaksiyon puanı
6
2ae43eafc75f5bf600b6dfe730abbb47.jpg

IRMAK ÜNAL, HÜLYA AVŞAR’IN MASTÜRBASYON SAHNESİ GİBİ BİR SAHNE İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ

Irmak Ünal, "Kamera önünde kurallarınız var mı?" sorusunu cevaplandırırken çarpıcı açıklamalar yaptı.

Irmak, "Oyuncunun kuralı olmaz. Dayak yerken ne kadar inandırıcı olmam gerekirse, rol gereği sevişirken de aynı inandırıcılığı sergilemem gerekir. Ne var ki bu sevişme sahnelerinin senaryonun akışı içinde gerekliliği yoksa, tamamen gişe düşünülerek çekiliyorsa, oynamam. Ve yönetmene, "Bu sahnede yatağa girmem gerekli mi?" diye sorarım, itiraz ederim. Ama yönetmen o sahnenin çok gerekli olduğuna beni ikna ederse, oynarım" diye konuştu..

‘İnanılmaz güzeldi!’

Irmak Ünal sözlerine şöyle devam etti; Mesela Hülya Avşar’ın ’Berlin in Berlin’ filmindeki mastürbasyon sahnesi... İnanılmaz güzel bir filmdi o. Hülya Avşar müthiş başarılıydı. Canlandırdığı o kadını çok iyi anlattı bize. Mastürbasyon sahnesi ise gerekliydi. Mesela "Duvara Karşı" filminde Sibel Kekilli’nin sevişme sahnesi gibi. O sahne de gerekliydi. Öyle sahneler gelirse ben de yaparım..

Kaynak

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Helal olsun yap kızım yap,ne millet ya !

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
merak etmesin yakında oda yapar

flood_77

Profesör
Reaksiyon puanı
4
forumda hemen para toplayalım,bı fılm cekelım ( = senaryo yazacak yeteneklı arkadaslar aranıyor :D sponsor sdn forum :D

arif44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu kızı anlamıyorum ya herşeyde bir parmağı var. Ünlü olabilmek için ve medyadan düşmemek için elinden geleni yapıyor. Allah akıl fikir versin.