ByEmil
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 191
forumda gezemiyorum ne yaparsam bi sayfaya atıyo bot verification gibi bişeyler yazıyo yardımcı ola bilecek varmı ? Şimdiden Teşekkürler
Eski kedi pp mi kullandığım zaman 25 dk de bir soruyordu bot musun diye.Sanırım kedilere garizi var.Bana da ara sıra çıkıyor. Robot sanıyor ya, oyuncak kediler olur ya. Kanlı canlı kedi olduğuma inandıramıyorum, her seferinde bi' kontrol ediyor falan.
Biraz bekletiyo beni 5 ila 10 saniye arası sonra direk ana sayfaya atıyo normal böyle şeyler bot korumasıforumda gezemiyorum ne yaparsam bi sayfaya atıyo bot verification gibi bişeyler yazıyo yardımcı ola bilecek varmı ? Şimdiden Teşekkürler
Normal bir kedi olduğumu sanıyor. Gözü de kör sanırsam, 3. gözü görmüyor ki. Uzaylı kediyim ben. Gerçi kediler zaten uzaylı olur.Eski kedi pp mi kullandığım zaman 25 dk de bir soruyordu bot musun diye.Sanırım kedilere garizi var.
Aynen.Normal bir kedi olduğumu sanıyor. Gözü de kör sanırsam, 3. gözü görmüyor ki. Uzaylı kediyim ben. Gerçi kediler zaten uzaylı olur.
Açılan konuyu sizin başka bir bölüme taşıma yetkiniz yok. Eğer konunuz kilitlenmediyse taşınması gereken bölüme konuyu raporlayarak işlem isteğinde bulunabilirsiniz.yönetici konuyu doğru yere açıçaksın yazmış nereye açmalıyım ve nasıl değiştire bilirim