Ben Bot Değilim D:

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ByEmil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ByEmil

Asistan
Reaksiyon puanı
191
forumda gezemiyorum ne yaparsam bi sayfaya atıyo bot verification gibi bişeyler yazıyo yardımcı ola bilecek varmı ? Şimdiden Teşekkürler

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,966
Bana da ara sıra çıkıyor. Robot sanıyor ya, oyuncak kediler olur ya. Kanlı canlı kedi olduğuma inandıramıyorum, her seferinde bi' kontrol ediyor falan.

Ananim

Profesör
Reaksiyon puanı
2,398
forumda gezemiyorum ne yaparsam bi sayfaya atıyo bot verification gibi bişeyler yazıyo yardımcı ola bilecek varmı ? Şimdiden Teşekkürler
Biraz bekletiyo beni 5 ila 10 saniye arası sonra direk ana sayfaya atıyo normal böyle şeyler bot koruması

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,966
Eski kedi pp mi kullandığım zaman 25 dk de bir soruyordu bot musun diye.Sanırım kedilere garizi var.
Normal bir kedi olduğumu sanıyor. Gözü de kör sanırsam, 3. gözü görmüyor ki. Uzaylı kediyim ben. Gerçi kediler zaten uzaylı olur.

ByEmil

Asistan
Reaksiyon puanı
191
yönetici konuyu doğru yere açıçaksın yazmış nereye açmalıyım ve nasıl değiştire bilirim

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,387
yönetici konuyu doğru yere açıçaksın yazmış nereye açmalıyım ve nasıl değiştire bilirim
Açılan konuyu sizin başka bir bölüme taşıma yetkiniz yok. Eğer konunuz kilitlenmediyse taşınması gereken bölüme konuyu raporlayarak işlem isteğinde bulunabilirsiniz.
Forum ana sayfasından kategorilere bakın; konu ne ile ilgiliyse, ona göre ilgili bölüme konuyu açınız.