maxxdump
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 6
Alıntı yaptıktan sonra en ortaya cevap yazmak yeni moda galiba 

Alıntı yaptıktan sonra en ortaya cevap yazmak yeni moda galiba![]()
Bu yorumlardan sonra siteye bidaha girecegini sanmıyorumgirersede bu tepkiler karsısında yazıyı normale ceviricektir :happy:
arqadaslarumm bhen emo felan degülüm yhaf !!! ayrıca ojj bulduq.. saclarum 0 zaten isteyen msn'alır pm'den görür saclarımı xD ayrıca bhen anti-emo'yum xD ayzı tipim öle olabilir bu kendi qararım arada thürce felan yazııoorum xD Bny daha ilk basta yalnıs tanımanızı istemem !! emo ve uArif qelimeleri yan yana gelmesin lütfenn..
Her zaman full destek ama bu yazı stiline son ver be kanka...
inssAllah Yardum edersünüz burda baa dme ?? :helpsmilie:
bir en sondaki HELP i anladım o da İngilizce öğretmen adayı olduğum için![]()
hadi yaa ciddi olamassınn![]()
yhoqq be ne eMo'su Allah^m qoRusuN....! NeYsE ojj bhUlduq ArqaDhAslar xD
komik bişeyler var sanki ama ben gülemiyorum.şu yazı sayesinde SDN nin ebesiyle yakın ilişkiye geçmiş bulunuyorsunarqadaslarumm bhen emo felan degülüm yhaf !!! ayrıca ojj bulduq.. saclarum 0 zaten isteyen msn'alır pm'den görür saclarımı xD ayrıca bhen anti-emo'yum xD ayzı tipim öle olabilir bu kendi qararım arada thürce felan yazııoorum xD Bny daha ilk basta yalnıs tanımanızı istemem !! emo ve uArif qelimeleri yan yana gelmesin lütfenn..
:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Süper bir yorumkomik bişeyler var sanki ama ben gülemiyorum.şu yazı sayesinde SDN nin ebesiyle yakın ilişkiye geçmiş bulunuyorsun
komik bişeyler var sanki ama ben gülemiyorum.şu yazı sayesinde SDN nin ebesiyle yakın ilişkiye geçmiş bulunuyorsun