- Reaksiyon puanı
- 16,564
E biraz ama olsun alıştık artık
Cevap: EvetGerek burada gerekse gerçek hayatta bu aralar birçok kişi agresifsin neden böyle diyorlar. Sizce ben agresif miyim?
Ya da neden agresifim? Acaba derslerin ağırlığı mı yoksa pandemiden dolayı mı?
Görmedim neden takmayayımBeni görmezlikten gelerek agresifliğini kanıtladın ne diyem yolun açık olsun o zaman?
Güzel bahane ben beğendim.Agresifsin biraz bana laf çarpmıştın bu yeni üyeleri hiç sevmedim diye
Multi falansın galiba. Cezaları ben vermiyorum hakeden cezasını alıyor.Birçok kişi senin yüzünden suçsuz yere ban yedi.İnsanları kışkırtıyorsun.
Aha Türknet kullanıcısı 1 ay bedava için her yere link bırakan türkneti göklere çıkaran arkadaş geldi.Cevap: Evet
Hocam sizden gördüğüm tek konu cevapları Turk.Net'e karşı saldırganlıklar oluyor. Siz öyle bir şey yaşadıysanız herkes yaşamayacak diye açıkladıklarında yine karalayıcı atak moduna geçiyorsunuz ben yaşadım siz yaşamayın, pişmanlıkltır o bu vs. Gereksiz bir şekilde Turk.Net'e karşı agresifsiniz.
Bendede herkese karşı soğukluk var ama neden bilmiyorumGerek burada gerekse gerçek hayatta bu aralar birçok kişi agresifsin neden böyle diyorlar. Sizce ben agresif miyim?
Ya da neden agresifim? Acaba derslerin ağırlığı mı yoksa pandemiden dolayı mı?
Laf söyleyince agresiflik mi oluyor?Bahane ne alaka?
Ben sizi forumda ilk kez görüyorum.Bendede herkese karşı soğukluk var ama neden bilmiyorum
zaten şu sıralar aktif olarak kullanmaya başladım müq ortam var burdaLaf söyleyince agresiflik mi oluyor?
Neyse ben cevabımı en başta aldım şimdi benle sorunu olanlar geldi.
Ben sizi forumda ilk kez görüyorum.
Hocam ben Turk.Net'i göklere çıkarmıyorum siz neden bu kadar değişik anlıyorsunuz? Her ISS'de olabildiği gibi Turk.Net de sorunlar yaşayabiliyor ama zaten taahhüt olmadığından ve ucuz olduğundan bunu kullanmak çok daha mantıklı. Sorun yaşarsan çıkarsın zaten. Çok ucuz ve stabil hizmet veriyorlar eğer bölgenizdeki hizmet sorunlu değilse. Dört aydır 95Mbps sabit kullanıyorum hiçbir sıkıntım olmadı. Sanki Turk.Net mükemmel diyorum, değil ancak ucuz ve hizmetleri benim için güzel. Ona bakarsanız Türk Telekom'un çok fazla şikayeti oluyor ama bu da kullanıcı sayısına bağlı normal bir oran. Sadece pahalılığı sıkıntı. Sizin favorileriniz Superonline ve Kablonet hakkında ise Superonline'ın fiyatı biraz tuzlu. Eğer Turk.Net'de güzel hizmet alacaksa neden pahalı olanı seçsin? Kablonet ise trafik saatlerinde iğrenç hızlara düşürüyor. Ben akşam kullanmıyorum çok diyen için güzel ama ihtiyaçları görmeden direkt Turk.Net'i pas geçmek saçmalıktan başka bir şey değil benim için. Hâlâ neden ısrarcısınız anlayamıyorum.Aha Türknet kullanıcısı 1 ay bedava için her yere link bırakan türkneti göklere çıkaran arkadaş geldi.
Hiç okumadım alıntılarken kablonetin hızı demişsiniz. Kablonetin akşamki hızı türknetin normal hızından iyi.Hocam ben Turk.Net'i göklere çıkarmıyorum siz neden bu kadar değişik anlıyorsunuz? Her ISS'de olabildiği gibi Turk.Net de sorunlar yaşayabiliyor ama zaten taahhüt olmadığından ve ucuz olduğundan bunu kullanmak çok daha mantıklı. Sorun yaşarsan çıkarsın zaten. Çok ucuz ve stabil hizmet veriyorlar eğer bölgenizdeki hizmet sorunlu değilse. Dört aydır 95Mbps sabit kullanıyorum hiçbir sıkıntım olmadı. Sanki Turk.Net mükemmel diyorum, değil ancak ucuz ve hizmetleri benim için güzel. Ona bakarsanız Türk Telekom'un çok fazla şikayeti oluyor ama bu da kullanıcı sayısına bağlı normal bir oran. Sadece pahalılığı sıkıntı. Sizin favorileriniz Superonline ve Kablonet hakkında ise Superonline'ın fiyatı biraz tuzlu. Eğer Turk.Net'de güzel hizmet alacaksa neden pahalı olanı seçsin? Kablonet ise trafik saatlerinde iğrenç hızlara düşürüyor. Ben akşam kullanmıyorum çok diyen için güzel ama ihtiyaçları görmeden direkt Turk.Net'i pas geçmek saçmalıktan başka bir şey değil benim için. Hâlâ neden ısrarcısınız anlayamıyorum.
Gene aynısını yapıyorsun multisin galiba? İşte kavga çıkarıyorsun ve bunu kabul etmelisinGörmedim neden takmayayım
Güzel bahane ben beğendim.
Multi falansın galiba. Cezaları ben vermiyorum hakeden cezasını alıyor.
Aha Türknet kullanıcısı 1 ay bedava için her yere link bırakan türkneti göklere çıkaran arkadaş geldi.
Aynen aynen.Gene aynısını yapıyorsun multisin galiba? İşte kavga çıkarıyorsun ve bunu kabul etmelisin
Aynen anlamana sevindim.Aynen aynen.
Anladım senin boş biri olduğunuAynen anlamana sevindim.
Ahahahah güldürme beni lütfen.Anladım senin boş biri olduğunu
Gül. İstediğin kadar. Boş olduğunu değiştirmez.Ahahahah güldürme beni lütfen.
Efendim neden kavga çıkarıyorsunuz? Sadece fikrimi belirttim.Gül. İstediğin kadar. Boş olduğunu değiştirmez.
Biraz önce gülüyordun noldu?Efendim neden kavga çıkarıyorsunuz? Sadece fikrimi belirttim.
Efendim şaka mı yapıyorsunuz? Ben kavga çıkmasın diye uğraşıyorum siz hala gülüyordun diyorsunuz? Kafanız mı güzel?Biraz önce gülüyordun noldu?
Kafam niye güzel olsun be?Efendim şaka mı yapıyorsunuz? Ben kavga çıkmasın diye uğraşıyorum siz hala gülüyordun diyorsunuz? Kafanız mı güzel?
Bana boş diye hakaret eden benmiydim? Kavga çıkarıyor sonrada hemen geri dönüyorsun.Kafam niye güzel olsun be?
Biras önce hahahah gülüyorum diyen ben miydim?
Evet boşsunBana boş diye hakaret eden benmiydim? Kavga çıkarıyor sonrada hemen geri dönüyorsun.
derslerdendirBu benim normalde huyum değil 1-2 aydır oluyor sadece.
Efendim lütfen kendinizi bana anlatmayın.Evet boşsun
Bana hakaret ediyor hocam ne diyeyim?Yahu adam agresif miyim diye konu açıyor. Konuda sinirlendiriyorsunuz.
?Efendim lütfen kendinizi bana anlatmayın.
He ya. Salmıyorlar ki. Adam gelmiş bana kavgacısın diyor boşsun diyince ben hakaret etmiş oluyorum.Yahu adam agresif miyim diye konu açıyor. Konuda sinirlendiriyorsunuz. ?
Tamam doğru söylüyorsun de.Bana hakaret ediyor hocam ne diyeyim?