Beklenen Fps Türkçe - Blacklight Retribution

FredChaves

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
blackreklam.png

Ücretsiz, fütüristik temalı, FPS oyunu Blacklight: Retribution'da en gelişmiş teknoloji ürünü silahlar kullanarak savaşın. Tahrip edici robot tanklar donanın ve hırçın bir rekabet içeren modlarda ölümcül el silahlarını kullanın.

Robot Tank üst düzey bir silahtır. Güçlü ancak yavaştır, bu zırhlı giysi tek vuruşta öldüren bir raylı tüfek ve alanları düşmandan hızla temizleyecek yüksek ivmeli bir mitralyöz içerir. Yalnızca takım oyunu uygulayarak, silah deposundaki ağır silahlarla ve Hiper Gerçeklik Görüşü (HGG) kullanılarak bu fütüristik ölüm makinasının üstesinden gelinebilir.

Gelişmiş HGG oyuncuların rakiplerini, takım arkadaşlarını, Silah Depolarını ve Robot Tank zayıf noktalarını duvarların ötesinden görmelerini sağlar ama bu onların saldırma kapasitelerine mal olur. Blacklight'ın son derece gösterişli oyun modlarında yalnız ya da arkadaş ekibinizle, Robot Tank ve HGG kullanarak oynayın. Mevcut modlar şunları içerir. Ölüm Maçı, Takım Ölüm Maçı, Baskınlık ve Tepenin Kralı ama daha fazlası da yolda.

Silahlarını, zırhlarını, sataşmalarını ve daha fazlasını çok ayrıntılı bir şekilde uyarlayın. Tüfek Ağızları, gövdeler, cephane ve daha fazlasıyla oynayın. Oyun-içi depolardaki gelişmiş silahları bile yapılandırın.

1354195861825.jpg

1343222130309.jpg

Tanıtım Video : http://www.youtube.com/watch?v=F-FpduXstLE
Oyun Link : http://blacklight.tr.perfectworld.eu/

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Oyun güzel gibi görünüyor. Ama indirip bakmak lazım oynanışına.

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Dün indirip denedim sadece egitim moduna girdim grafikler çok kötüydü resimlerle alakası yok,egitimden sonra pvp sini denemek istedim ama hata verip kapandı bende direk kaldırdım oyunu :)

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Bu tip oyunları hiç sevmiyorum. Gerçekçi olmalı benim için.

herifz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
oyun çok ağır bu yüzden indiremedim onun yerine arkadaşımın önerdiği Renaissance Heroes'i öneriyorum. :)

deschain

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gayet akıcı ama sistem istiyor. İndirmek zor diyen arkadaşlara da dergi öneririm içinden koduyla beraber geliyor.

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bu da sistem gereksinimleri;
Minimum:
Windows XP/Vista/7(32bit)
Dual Core CPU
2GB RAM
256MB DX9 GPU (Geforce 8xxx or Radeon HD2xxx)
8GB Free HD Space
DirectX 9.0c Compatible Sound Card
Broadband internet connection

Recommended:

Windows 7(64bit)
Quad Core CPU
4GB RAM
1GB+ DX11 GPU
8GB Free HD Space
DirectX 9.0c Compatible Sound Card
Broadband internet connection

kaynak: http://blacklight.perfectworld.com/blog/?p=342321

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Recomended sistem sağlam :) Bakalım bir de PS4'te görelim arkadaşı.

Birebir oyun içi görüntüsü düştü mü? Bilen gören var mı?

deschain

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Recomended sistem sağlam :) Bakalım bir de PS4'te görelim arkadaşı.

Birebir oyun içi görüntüsü düştü mü? Bilen gören var mı?

Skelatu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Düşmedi diye biliyorum henüz. Sadece açıklayıp heyecan yarattılar, beklemedeyiz. :)

Skelatu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İçerik olarak gerçekten kaliteli bir oyun çıkmış perfect worlds' den. Oyuncu kalitesi, oyun kalitesi derken piyasadaki en iyi mmofps oyunu diyebiliriz.

Client' in boyutundan şikayetçi olan arkadaşlar free2play diye bir dergi ücretsiz dvd verdi son sayısında. Kod da vermişler iki tane silah veriyordu sanırım bir de xp.

deschain

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İçerik olarak gerçekten kaliteli bir oyun çıkmış perfect worlds' den. Oyuncu kalitesi, oyun kalitesi derken piyasadaki en iyi mmofps oyunu diyebiliriz.

Client' in boyutundan şikayetçi olan arkadaşlar free2play diye bir dergi ücretsiz dvd verdi son sayısında. Kod da vermişler iki tane silah veriyordu sanırım bir de xp.

Ben de kullanmıştım onları. Özellikle yeni başlayanlara çok yardımcısı oluyor o silahların. :)

Skelatu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar oyuna bu hafta yeni bir patch geldi. Level sınırı 50' ye çıkartılmış ve küçük bir map eklemişler yakın savaş için ve inanılmaz keyifli olmuş harita. Paso yakın mesafe ortalık çok karışıyor eğlenceli oluyor baya :)

deschain

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar oyuna bu hafta yeni bir patch geldi. Level sınırı 50' ye çıkartılmış ve küçük bir map eklemişler yakın savaş için ve inanılmaz keyifli olmuş harita. Paso yakın mesafe ortalık çok karışıyor eğlenceli oluyor baya :)

Haritayı ben de çok beğendim ama bir kaç tane daha harita ekleyebilirlerdi gibime geliyor :S

vermidon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yeni başladım ben de. Baya güzel, keyifli bir oyun olmuş. Mmofps seven biri olarak oynadığım en iyi mmofps diyebilirim...