Bedava Çalışmak istiyorum

Çok Bilmiş

Doçent
Reaksiyon puanı
288
Teknoloji hakkında makale yazmak istiyorum.Canım çok sıkılıyor.O yüzden biraz çalışmak istiyorum iş verecek olursa görüşelim.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,903
Stajerler bedava çalışırlar. Bu şekilde bilmeleri gereken işi öğrenirler. Wordpress veya Blogger'a ücretsiz üye ol ve bir Blog (kişisel web sayfası) aç ve orada yaz.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Teknoloji hakkında makale yazmak istiyorum.Canım çok sıkılıyor.O yüzden biraz çalışmak istiyorum iş verecek olursa görüşelim.
bence bir blog aç ve kendini orada geliştir sonra sdn gibi sitelerde ücretsiz çalış zaten ilerledikçe de parayla çalışırsın...

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
bunu nasil yapacağım blog açmayı tam olarak bilmiyorum
Birşeyler yapıp öğrenmek istiyorsan öncelikle hazırdan vazgeçeceksin. Araştırmacı olacaksın. Şuan burada sorduğun soruyu Google'da aratsan "Blog nasıl kurulur?" diye eminim cevabı bulacaksın. Yanı öğrenmek istediğin ne varsa ilk Google v.b. arama motorlarıyla araştır. Aklındaki soruya cevap bulamazsan buralara sor.

Çok Bilmiş

Doçent
Reaksiyon puanı
288
Birşeyler yapıp öğrenmek istiyorsan öncelikle hazırdan vazgeçeceksin. Araştırmacı olacaksın. Şuan burada sorduğun soruyu Google'da aratsan "Blog nasıl kurulur?" diye eminim cevabı bulacaksın. Yanı öğrenmek istediğin ne varsa ilk Google v.b. arama motorlarıyla araştır. Aklındaki soruya cevap bulamazsan buralara sor.
Sonuna kadar haklısın ben karışık bir durum sandım.Fakat ben şu anda girdim ve kolayca blogumu açtım.