Çok Bilmiş
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 288
Teknoloji hakkında makale yazmak istiyorum.Canım çok sıkılıyor.O yüzden biraz çalışmak istiyorum iş verecek olursa görüşelim.
bence bir blog aç ve kendini orada geliştir sonra sdn gibi sitelerde ücretsiz çalış zaten ilerledikçe de parayla çalışırsın...Teknoloji hakkında makale yazmak istiyorum.Canım çok sıkılıyor.O yüzden biraz çalışmak istiyorum iş verecek olursa görüşelim.
bunu nasil yapacağım blog açmayı tam olarak bilmiyorumbence bir blog aç ve kendini orada geliştir sonra sdn gibi sitelerde ücretsiz çalış zaten ilerledikçe de parayla çalışırsın...
Birşeyler yapıp öğrenmek istiyorsan öncelikle hazırdan vazgeçeceksin. Araştırmacı olacaksın. Şuan burada sorduğun soruyu Google'da aratsan "Blog nasıl kurulur?" diye eminim cevabı bulacaksın. Yanı öğrenmek istediğin ne varsa ilk Google v.b. arama motorlarıyla araştır. Aklındaki soruya cevap bulamazsan buralara sor.bunu nasil yapacağım blog açmayı tam olarak bilmiyorum
Sonuna kadar haklısın ben karışık bir durum sandım.Fakat ben şu anda girdim ve kolayca blogumu açtım.Birşeyler yapıp öğrenmek istiyorsan öncelikle hazırdan vazgeçeceksin. Araştırmacı olacaksın. Şuan burada sorduğun soruyu Google'da aratsan "Blog nasıl kurulur?" diye eminim cevabı bulacaksın. Yanı öğrenmek istediğin ne varsa ilk Google v.b. arama motorlarıyla araştır. Aklındaki soruya cevap bulamazsan buralara sor.
Google dan bulursun araştır kardeşim...bunu nasil yapacağım blog açmayı tam olarak bilmiyorum
denemek isterim10 tane makale bana yazabilirsiniz isterseniz.
Link atar mısın? merak ettim yazılarınıSonuna kadar haklısın ben karışık bir durum sandım.Fakat ben şu anda girdim ve kolayca blogumu açtım.
Şu anda Bir yazı yazmadım fakat denemek isterim.Link atar mısın? merak ettim yazılarını
Özelden konuşalım kardeşimTeknoloji hakkında makale yazmak istiyorum.Canım çok sıkılıyor.O yüzden biraz çalışmak istiyorum iş verecek olursa görüşelim.