İnternete daha pahalıya koyarsan alıcı olur belki. Ama piyasa fiyatının biraz altına koy.Denedim ama cihaz yurtdışı olduğu için çok az teklif ettiler 2000 civarı teklif etti telefoncu
İnternete daha pahalıya koyarsan alıcı olur belki. Ama piyasa fiyatının biraz altına koy.Denedim ama cihaz yurtdışı olduğu için çok az teklif ettiler 2000 civarı teklif etti telefoncu
Redmi Note 9S kullanıyorum. Antutu puanında Redmi Note 8 ile aramda 100 bin puan fark var. Ben de MIUI 12.0.4 kullanıyorum, Redmi Note 8 kullanıcıları da.Redmi Note 8 bile 3 yıl MIUI desteği alıyor adamlar sattıkları cihazların hepsini bir tutuyorlar madem aynı desteği vereceksin niye fazladan para veriyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aslında şu saçma arayüz özelliklerini Samsung gibi sade yapsalar daha stabil olmaz mı?
E yurtdışı almışsan ne güzel, kur custom Miui bak keyfine!Denedim ama cihaz yurtdışı olduğu için çok az teklif ettiler 2000 civarı teklif etti telefoncu
Redmi Note 9S kullanıyorum. Antutu puanında Redmi Note 8 ile aramda 100 bin puan fark var. Ben de MIUI 12.0.4 kullanıyorum, Redmi Note 8 kullanıcıları da.
Arkadaşlar, sonra Redmi Note 8 niye kastı diye konuşuyoruz. Bir telefonun kapasitesi vardır. Orta segment işlemciye yüksek segment desteği yapmamalısın. Hadi yapacaksan da ona ayrı özel bir sürüm yapıp o sürüme güncellemelisin. Sürüm numarasına kadar aynı: 12.0.4
İnsan gerçekten hayret ediyor
Hocam benim güncellemelerim bayağı hızlı geliyor Mi serisi olduğundan kaynaklı olsa gerek MIUI 12.1.1 5 gün önce Android 11 geldiRedmi Note 9S kullanıyorum. Antutu puanında Redmi Note 8 ile aramda 100 bin puan fark var. Ben de MIUI 12.0.4 kullanıyorum, Redmi Note 8 kullanıcıları da.
Arkadaşlar, sonra Redmi Note 8 niye kastı diye konuşuyoruz. Bir telefonun kapasitesi vardır. Orta segment işlemciye yüksek segment desteği yapmamalısın. Hadi yapacaksan da ona ayrı özel bir sürüm yapıp o sürüme güncellemelisin. Sürüm numarasına kadar aynı: 12.0.4
İnsan gerçekten hayret ediyor
Custom nedir? Cihazı pazarlık ile 3300 liraya aldım Her şeyi dahilE yurtdışı almışsan ne güzel, kur custom Miui bak keyfine!
Burada anlatsam olmaz. İnternette araştırma yapabilir ya da daha kaliteli veya daha çok bilgiye erişebileceğiniz forumlara göz gezdirebilirsiniz.Custom nedir? Cihazı pazarlık ile 3300 liraya aldım Her şeyi dahil
Abartmayın Hocam tamam pil sorunu var ama o kadar değilXiaomi'nin 5000 mah pili = Huawei'nin 3700 mah pili.
Bu dediğimden mıuı nın pil optimizasyon sorununu anlamışsınızdır.
Bizzat deneyimlerim ile yazdım efenim. Hadi sizi mi kıracağım Huawei 3800 mah olsunAbartmayın Hocam tamam pil sorunu var ama o kadar değil
Teşekkür ederimBizzat deneyimlerim ile yazdım efenim. Hadi sizi mi kıracağım Huawei 3800 mah olsun
Tahmin edeyim yazılımı bir nebze olsa da iyileştiriyor?Burada anlatsam olmaz. İnternette araştırma yapabilir ya da daha kaliteli veya daha çok bilgiye erişebileceğiniz forumlara göz gezdirebilirsiniz.
Yazılımı değiştiriyorsunuz diyeyim.Tahmin edeyim yazılımı bir nebze olsa da iyileştiriyor?
Rn 8 kasmıyor yanlış bilgi vermeyinsonra Redmi Note 8 niye kastı diye konuşuyoruz.
Hocam benim telefonuma bile laf ediyorlar (Mi 10T) ona da ederlerRn 8 kasmıyor yanlış bilgi vermeyin
pubg mobile 30 fps oynuyorum akıcı
Evet gayette o kadar kötü. Yazılımı vasat olduğu için pili çok tüketiyor önlemek için yüksek kapasite koyuyorlar. Huawei , Apple ve Samsung bu yüzden Xiaomi kıyasla küçük bataryalar koyuyor. Aynı performansı verebiliyorlar çünkü çok daha küçük kapasite ile.Abartmayın Hocam tamam pil sorunu var ama o kadar değil
Huawei ve Apple tamam ama Samsung bataryada başarılı değil S10e'yi gördük.Huawei , Apple ve Samsung bu yüzden Xiaomi kıyasla küçük bataryalar koyuyor. Aynı performansı verebiliyorlar çünkü çok daha küçük kapasite ile.