Bazı şeyleri kabullenelim

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
Redmi Note 8 bile 3 yıl MIUI desteği alıyor adamlar sattıkları cihazların hepsini bir tutuyorlar madem aynı desteği vereceksin niye fazladan para veriyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aslında şu saçma arayüz özelliklerini Samsung gibi sade yapsalar daha stabil olmaz mı?
Redmi Note 9S kullanıyorum. Antutu puanında Redmi Note 8 ile aramda 100 bin puan fark var. Ben de MIUI 12.0.4 kullanıyorum, Redmi Note 8 kullanıcıları da.
Arkadaşlar, sonra Redmi Note 8 niye kastı diye konuşuyoruz. Bir telefonun kapasitesi vardır. Orta segment işlemciye yüksek segment desteği yapmamalısın. Hadi yapacaksan da ona ayrı özel bir sürüm yapıp o sürüme güncellemelisin. Sürüm numarasına kadar aynı: 12.0.4
İnsan gerçekten hayret ediyor

MrLiver2021

Asistan
Reaksiyon puanı
91
Redmi Note 9S kullanıyorum. Antutu puanında Redmi Note 8 ile aramda 100 bin puan fark var. Ben de MIUI 12.0.4 kullanıyorum, Redmi Note 8 kullanıcıları da.
Arkadaşlar, sonra Redmi Note 8 niye kastı diye konuşuyoruz. Bir telefonun kapasitesi vardır. Orta segment işlemciye yüksek segment desteği yapmamalısın. Hadi yapacaksan da ona ayrı özel bir sürüm yapıp o sürüme güncellemelisin. Sürüm numarasına kadar aynı: 12.0.4
Hocam benim güncellemelerim bayağı hızlı geliyor Mi serisi olduğundan kaynaklı olsa gerek MIUI 12.1.1 5 gün önce Android 11 geldi

E yurtdışı almışsan ne güzel, kur custom Miui bak keyfine!
Custom nedir? Cihazı pazarlık ile 3300 liraya aldım Her şeyi dahil

Yardım12357

Asistan
Reaksiyon puanı
74
Arkadaş bir 4 sene önce redmi note 4 almıştım, o zmnlarin sağlam telefonlarından f/p ürünlerinden ,MIUI 8 vardı fıstık gibi çalışıyordu ya valla ama şu an öyle değil bı sıkıntısı var aman çözemedim

MrLiver2021

Asistan
Reaksiyon puanı
91
Bizzat deneyimlerim ile yazdım efenim. Hadi sizi mi kıracağım Huawei 3800 mah olsun
Teşekkür ederim

Burada anlatsam olmaz. İnternette araştırma yapabilir ya da daha kaliteli veya daha çok bilgiye erişebileceğiniz forumlara göz gezdirebilirsiniz.
Tahmin edeyim yazılımı bir nebze olsa da iyileştiriyor?

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,593
Mi 10T kötü bir cihaz değil. Ancak bu beklentiye kalmış. Üstün video ve fotoğraf kalitesi beklemek Mi 10T için pek doğru olmaz. Hatta amiral gemisi Mi X serileri hariç üst düzey kamera beklentisine girilmemeli. Kamera yazılımı bana kalırsa en zor şey. Bugün lansmanda öve öve bitirilemeyen OP 9 Pro bile S21 Ultra ve iPhone 12'nin epey gerisinde kalıyor (gece çekimi ve ultra geniş açı hariç) fotoğraf konusunda. Google Pixel ise çoğu telefondan çok daha iyi fotoğraf çekiyor. Çünkü kendi yazılımı çok iyi. Samsung'un ve Apple'ın da buralara gelmesi çok kolay olmadı. Xiaomi daha yeni kurulmuş bir şirket. Kamera konusunda ileride gelişeceklerini düşünüyorum ki Mi 11 bana kalırsa iyi fotoğraf çekiyor kendi segmentine göre. Mi 10T, kamera konusunda M51'in gerisinde kalıyor diye çöp bir cihaz değil. Arada büyük performans farkları var.

Reaksiyon puanı
8,191
Kağıt üstünde Xiaomi'ler Apple cihazlardan bile önde gözükür. Ama kullanırsan görürsün neden rakiplerine göre ucuz :)

Abartmayın Hocam tamam pil sorunu var ama o kadar değil
Evet gayette o kadar kötü. Yazılımı vasat olduğu için pili çok tüketiyor önlemek için yüksek kapasite koyuyorlar. Huawei , Apple ve Samsung bu yüzden Xiaomi kıyasla küçük bataryalar koyuyor. Aynı performansı verebiliyorlar çünkü çok daha küçük kapasite ile.