- Reaksiyon puanı
- 230

Görevine son verilen Frank Rijkaard'ın yardımcısı Mustafa Yücedağ, NTV Spor muhabiri Aykut Yıldırım'ın sorularını yanıtladı. Takım içerisinde bazı futbolcuların takıma ihanet ettiğini söyleyen Üstündağ, transferlerin de Rijkaard'ın bilgisi dışında gerçekleştiğini belirtti.
Galatasaraylı bazı oyuncuların takıma ve Rijkaard'a ihanet ettiğini söyleyen Yücedağ, "Bu futbolcular galiba Galatasaray'da oynadığının farkında değil. Galatasaray Kulübü dediğin zaman duracaksın. Saha içerisinde Rijkaard'ın söyledikleri yerine getirilmedi. Savaşmadılar ve her maç böyle devam ettiler" dedi.
Futbolcuların oynadıkları futbolla teknik heyeti istemediklerini gösterdiğini belirten Mustafa Yücedağ, "Bir antrenörü yollamanın da bir üslubu vardır, sen ekmeğini Galatasaray Kulübü'nden kazanıyorsun. Rijkaard için değil Galatasaray için oynuryosun. Galatasaray'a zarar veremezsin" şeklinde konuştu.
Yapılan transferlerin de teknik direktör Rijkaard'ın görüşleri doğrultusunda yapılmadığını belirten Yücedağ, "Benim Rijkaard'a verdiğim liste Rijkaard'ın hoşuna gitti ancak yönetim bu oyuncuların alınmasına izin vermedi. Transferler kulüp tarafından yapıldı. Yapılan transferlerin isimleri ise benim gördüğüm kadarıyla Rijkaard'ın listesinde yoktu" ifadelerini kullandı.
http://ntvspor.net/haber/futbol/25545/bazi-futbolcular-takima-ihanet-etti