PlainLogic
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 12
Bak bunu ben de yakıştıramadım ama şimdi...
Nargile filan, iyi şeyler değil bunlar.![]()
Kesinlikle nargile,sigara çok zararlı

Bak bunu ben de yakıştıramadım ama şimdi...
Nargile filan, iyi şeyler değil bunlar.![]()
Kesinlikle nargile,sigara çok zararlıne güzel bayan bölümü açılacak ben çok sevindim :turned:
Ben çok iyi tanıyorum demiyorum![]()
Neymiş abiciğim paylaş burda yorumlarınızda gördüğüm ; üslubunuz , saygınız , özenli , Türkçe kullanmanız falan kast ettiğim bu idi . Hakkımızdaki kişisel düşüncelerinizi iyi bilmiyorum :blushing:
kadın erkek kavgalarına hep karşı çıkmışımdır zaten... yahu anlamıyorum ne lüzumu var. yemek tarifi istiyorsan konu dışına yemek tarifleri diye bi başlık aç. her gün yemek tariflerini orda ver...
bayan bölümü nedir ya afganistan mı burası haremlik selamlık olunacak...
bayan bölümü gibi bir şey açılırsa sırf bayan olduğum için girmem o sayfaya. içerik hoşuma giderse girerim.
ki bence erkek muhabbetleri daha zevkli kadınlar kıskanç geçimsiz dedikoducu olurlar. muhabbetleri de çekilmez...
saç boyası danışma bölümü de açılsın o zaman ben bugün çok zorlandım kızılın hangi tonunu yapsam diye
kadın erkek kavgalarına hep karşı çıkmışımdır zaten... yahu anlamıyorum ne lüzumu var. yemek tarifi istiyorsan konu dışına yemek tarifleri diye bi başlık aç. her gün yemek tariflerini orda ver...
bayan bölümü gibi bir şey açılırsa sırf bayan olduğum için girmem o sayfaya. içerik hoşuma giderse girerim.
ki bence erkek muhabbetleri daha zevkli kadınlar kıskanç geçimsiz dedikoducu olurlar. muhabbetleri de çekilmez...
saç boyası danışma bölümü de açılsın o zaman ben bugün çok zorlandım kızılın hangi tonunu yapsam diye
ben bunu kullandım kırmızı renk tüpü var içinde beyazsa tenin muhteşem olurkızılın her tonunu yapmış biri olarak en sevdiğim budur ...
konu dışında açmaktan kasıt zaten herşey orda var güncel haberler kısmında dizi varmı finduğumbiz sadece bi çatı altında toplaşsın istedik ya ben sadece önerdim kabul olur olmaz sorun yok
![]()
oldu olacak boy ve kilo bilgini de ver de tam olsunkoleston kızıl büyü aldım sonunda boyadım saçımı duşumu da aldım. kuruyunca görcem nasıl olmuş...
bide tenim beyaz
bu yoruma şapka çıkarılır olay budur aynen öyle...:thumbup::thumbup:kadın erkek kavgalarına hep karşı çıkmışımdır zaten... yahu anlamıyorum ne lüzumu var. yemek tarifi istiyorsan konu dışına yemek tarifleri diye bi başlık aç. her gün yemek tariflerini orda ver...
oldu olacak boy ve kilo bilgini de ver de hayal etmeye başlayalım![]()
koleston kızıl büyü aldım sonunda boyadım saçımı duşumu da aldım. kuruyunca görcem nasıl olmuş...
bide tenim beyaz
13 yaşında bilmediği yok mübarek :lol:Tebrik ederim kolleston pek sevmediğim bir marka açıkçası aldığı paranın hakkını vermiyor neva color bide ondan iyi diye düşünüyorum . saç bide bu riske atmaya değmez pallette ve loreal'dan şaşmamak lazım diye düşünüyorum finduğum
Kızıl büyü hmmm rengi neydi saçının tam tuttumu acaba
keşke bu renk yapsaydın saçların koyu renk ise çok canlı durmayacaktır ...
"Bayan bölümü"; Böyle bir başlıkta ben dahil olmak üzere erkeklerin ne işi var.. Ki nedense anasayfada erkeklerin dikkatini bu başlık çekiyor..Sağlık olsun...