Bayan bölümü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ciana
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Ben çok iyi tanıyorum demiyorum :)
Neymiş abiciğim paylaş burda yorumlarınızda gördüğüm ; üslubunuz , saygınız , özenli , Türkçe kullanmanız falan kast ettiğim bu idi . Hakkımızdaki kişisel düşüncelerinizi iyi bilmiyorum :blushing:

Aslında daha çok şaka yolluydu ama bayanlara şaka yapmanın bile bana bu kadar zararı oluyorsa düşünün ben niye sevmem bayanları :D

Nargile konusu da şakaydı. Aklıma başka bir şey gelmedi. :) Yoksa hayatımda görmüşlüğüm dahi yoktur. Hem ben hiç kıraathaneye dahi gitmedim bu güne kadar :)

Neyse bayanlara uzak; Allah'a yakın. Hadi size iyi hayaller :D

findukfaresi_

Profesör
Reaksiyon puanı
20
kadın erkek kavgalarına hep karşı çıkmışımdır zaten... yahu anlamıyorum ne lüzumu var. yemek tarifi istiyorsan konu dışına yemek tarifleri diye bi başlık aç. her gün yemek tariflerini orda ver...

bayan bölümü nedir ya afganistan mı burası haremlik selamlık olunacak...
bayan bölümü gibi bir şey açılırsa sırf bayan olduğum için girmem o sayfaya. içerik hoşuma giderse girerim.

ki bence erkek muhabbetleri daha zevkli kadınlar kıskanç geçimsiz dedikoducu olurlar. muhabbetleri de çekilmez...

saç boyası danışma bölümü de açılsın o zaman ben bugün çok zorlandım kızılın hangi tonunu yapsam diye

zukan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kadın erkek kavgalarına hep karşı çıkmışımdır zaten... yahu anlamıyorum ne lüzumu var. yemek tarifi istiyorsan konu dışına yemek tarifleri diye bi başlık aç. her gün yemek tariflerini orda ver...

bayan bölümü gibi bir şey açılırsa sırf bayan olduğum için girmem o sayfaya. içerik hoşuma giderse girerim.

ki bence erkek muhabbetleri daha zevkli kadınlar kıskanç geçimsiz dedikoducu olurlar. muhabbetleri de çekilmez...

saç boyası danışma bölümü de açılsın o zaman ben bugün çok zorlandım kızılın hangi tonunu yapsam diye

öz eleştiriye bak :D

Ciana

Profesör
Reaksiyon puanı
1

KVM2719_864.jpg

ben bunu kullandım kırmızı renk tüpü var içinde beyazsa tenin muhteşem olur ;) kızılın her tonunu yapmış biri olarak en sevdiğim budur ...

konu dışında açmaktan kasıt zaten herşey orda var güncel haberler kısmında dizi varmı finduğum :D biz sadece bi çatı altında toplaşsın istedik ya ben sadece önerdim kabul olur olmaz sorun yok :rolleyes:

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Ahan da size burası oldu bayan bölümü :D

Yok kızıl, sarı, mavi, yeşil...

Yeşil yapan mod olur :D

findukfaresi_

Profesör
Reaksiyon puanı
20
ben bunu kullandım kırmızı renk tüpü var içinde beyazsa tenin muhteşem olur ;) kızılın her tonunu yapmış biri olarak en sevdiğim budur ...

konu dışında açmaktan kasıt zaten herşey orda var güncel haberler kısmında dizi varmı finduğum :D biz sadece bi çatı altında toplaşsın istedik ya ben sadece önerdim kabul olur olmaz sorun yok :rolleyes:

koleston kızıl büyü aldım sonunda boyadım saçımı duşumu da aldım. kuruyunca görcem nasıl olmuş...

bide tenim beyaz

ben_61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

bu yoruma şapka çıkarılır olay budur aynen öyle...:thumbup::thumbup:

onaryo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
"Bayan bölümü"; Böyle bir başlıkta ben dahil olmak üzere erkeklerin ne işi var.. Ki nedense anasayfada erkeklerin dikkatini bu başlık çekiyor.. :) Sağlık olsun...

Ciana

Profesör
Reaksiyon puanı
1
koleston kızıl büyü aldım sonunda boyadım saçımı duşumu da aldım. kuruyunca görcem nasıl olmuş...

bide tenim beyaz

:) Tebrik ederim kolleston pek sevmediğim bir marka açıkçası aldığı paranın hakkını vermiyor neva color bide ondan iyi diye düşünüyorum . saç bide bu riske atmaya değmez pallette ve loreal'dan şaşmamak lazım diye düşünüyorum finduğum :) Kızıl büyü hmmm rengi neydi saçının tam tuttumu acaba :) keşke bu renk yapsaydın saçların koyu renk ise çok canlı durmayacaktır ...

findukfaresi_

Profesör
Reaksiyon puanı
20
kızıl boya vardı zaten. normalde kumralım. kızılım almıştı ama gene kolestonun aşk alevi rengi vardı.. kızıl büyü daha bi kızıl. o yüzden bence tuttu

ben_61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:) Tebrik ederim kolleston pek sevmediğim bir marka açıkçası aldığı paranın hakkını vermiyor neva color bide ondan iyi diye düşünüyorum . saç bide bu riske atmaya değmez pallette ve loreal'dan şaşmamak lazım diye düşünüyorum finduğum :) Kızıl büyü hmmm rengi neydi saçının tam tuttumu acaba :) keşke bu renk yapsaydın saçların koyu renk ise çok canlı durmayacaktır ...
13 yaşında bilmediği yok mübarek :lol:

ben_61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
toplanın erkekler gidelim burdan...bi daha da buraya gelmem...:rolleyes:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...