Battlefield 3 Ekran sorunu..

Shadow`

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar oyundaki sorunum Videoların,Menünün ve Teaserlerin oyunun ekranını küçültüp tekrar tam ekran yapmadan(her seferinde 30 saniye alıyor) gözükmemesi. Örneğin oyunu oynarken Esc bastım menü yok, sonra masaüstüne dönüp tekrar oyunu açtım.Az sonra yine Esc bastım yine menü yok.. Türkçe yamasını, v1.1 patch'ını yüklememe rağmen hala aynı sorun var.
Bir de esc'e basıp o ekran açıldığında veya ana menüde hiçbir yere fare ile tıklanmıyor.
14xi0y1.png

Antibiotic

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yamayı kurmadan da aynı sorun devam ediyor mu ? eğer etmiyorsa yamada bir problem olabilir.

Shadow`

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Yamayı kurmadan önce ana menüdeki yazılar da çıkmıyordu.Zaten sırf bunun için yüklemiştim yamayı

Bu da videosu:
[video=youtube;6C7NMgWzgKo]http://www.youtube.com/watch?v=6C7NMgWzgKo[/video]

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
çözünürlükten olabilirmi , ekran karti driverini güncellemeyi denedinmi?

Shadow`

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Evet aslında genel olarak oyunlarda kasıyordu. En son sürümü yükleyince o geçmişti, yani ekran kartı en son sürümde. Oyunu açarken veya oynarken hiç bir sıkıntı yok sadece menü gözükmüyor ve sistem özellikleri oyunun gereksinimlerinin üstünde

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
baska bir yerde soyle bir duyuru yayinlamıslar..

Update sonrası ingilizce yamadan kaynaklı ekran sonu oluşmaktadır. Sorunu gidermek için alttaki linkten patch 1.1 i indirmeniz yeterlidir.

indirilen dosyayi sura atin diyor
İçindeki dosyayı c:/program files/origin games/ battlefield 3 klasörü içine atınız.

ozelden mesaj atiyorum lınkı

Shadow`

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Yardımın için sağol ama onu zaten yüklemiştim
"Türkçe yamasını, v1.1 patch'ını yüklememe rağmen hala aynı sorun var."

Sorun hala devam ediyor

barinal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yamayı kurmadan önce ana menüdeki yazılar da çıkmıyordu.Zaten sırf bunun için yüklemiştim yamayı

Bu da videosu:
[video=youtube;6C7NMgWzgKo]http://www.youtube.com/watch?v=6C7NMgWzgKo[/video]

aynı sorun bendede var çözebilen oldu mu ?

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Çözünürlükten kaynaklanıyor olabilir düşürün ve ya oyunu kaldırıp tekrar kurun

recebin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
zaten oyun orjinal çözünürlük düşürdüm yine aynı ya

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya bende oyunda fare işemiyo oyunu silip yeniden yükledim gene aynısı oldu nasıl yapabilrim.....bide sol üstte atıyorum kapıyı açmak için e tuşuna felan basın dio onlarda gözükmüyor bi yardımcı olabilirseniz çok sevinirim....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorun bendede var ana menüde fare hiç bir yere tıklamıyor. oyun oynarken siyah ekran oluyor alt yapıp tekrar oyunu açıyorum görüntü öyle geliyor.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Oyun tam ekran olmuyor bendede ea gamesin rezilliği,Call of duty nin tırnağı olamazssın EA GAMES !!!

NickJones

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bazı forumlarda gezerken bu sorunun çok yaygın olduğunu gördüm ki düne kadar ben de aynı sorundan yakınıyordum.Oyun tam ekran olmuyor , olunca menü çıkmıyor , menü çıksa da mouse ile bir yere tıklanmıyor vs. sorunlar oluyordu.Sorun çözümünü buldum sizinle de paylaşmak isterim.Masaüstüne gönderdiğiniz bf3.exe kısayoluna sağ tık-özellikler den kısayol sekmesinden çalıştır bölümü 'Normal Pencere' olarak ayarlı.O 'Normal Pencere' seçeneğini 'Tam Ekran' olarak değiştirin ve ardından uygula , tamam deyin.Sorun çözülmüştür.İyi oyunlar
smiley.gif

sprocow

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
masaüstüne attığı kısayola sağ tıkla özellikler den Kısayol sekmesindeki çalıştır kutucuğunu tam ekran olarak seç mouse sorunu gidiyor ama sorun asıl heedefler gözükmüyor ekranın sol üst köşesine gidiyor tüm hedefler ve istem iconları. bende anlamadım