Başlıklardaki küçük harf sorunu

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Yeni seçenek çok daha yerinde bir karar!

Zaman Efendisi

Asistan
Reaksiyon puanı
23
Konu sizlere başka türlü nasıl aktarılabilirdi hocam? Türkiye'nin en iyi teknoloji sitelerinden biri diye bildiğimiz Sdn'nin forumunda, konu başlığında Türkçe yazılıyor, ancak başlık ''türkçe'' olarak değişiyor. Bana göre bunun bir izahı yok.
Üyelerce yanlış açılmış konu başlıkları için yapılan bu uygulama, bence eski halinden de kötü bir hale getiriyor forum düzenini.
Basit bir örnek vereyim; Bir arabanın tek lastiği bir şekilde patlıyor (ya da patlatılıyor) ve siz arabayı düzene sokabilmek için öbür lastiğini de patlatıyorsunuz..:)
Yani, yanlışı yanlışla düzeltmeye çalışıyorsunuz. Bana göre eski hali şu halinden çok daha iyiydi. Ancak bu şekilde olamıyorsa da en azından her kelimenin ilk harfi büyük olsun söylediğiniz şekilde. Ne diyelim, buna da şükür.
Şimdi orada yazdığım şu; Bu isteği sert bir biçimde yazmak ayrı, bir öneri veya hata olarak yazmak ayrı. Kişi nedense azarlar ve bir çocuğa emreder gibi yazdığından dolayı yazdım. Yoksa 2. seçenek olarak yazdığımı işleve geçirmem 1 dk bir şey.