'Başlat düğmesi' artık yok!

Ben Kenobi

Dekan
Reaksiyon puanı
3,156
Her firmanın zaman zaman kötü işler çıkardığı olmuştur, Intel, Apple, Sun gibi büyük firmalar da buna dahil. Ama birşeyi değiştirip daha iyisini yapmaya çalışırken böyle şeylerin olması çok normaldir. O sürümünü ya da o modelini kullanmazsınız olur biter ama bu yapılmasın, ne saçmalıyo bunlar demek cahilliktir.
cahillik değil kullanıcı yorumudur.
siz kendinize göre en uygun olanı seçip karar vereceksiniz.
kullanıcılar da böyle yapar.
düşüncelerini belirtir.
bu düşünceler sonucunda genel bir kanı oluşur ve o kanı yeniliğin gidişatını etkiler.
bunlara cahillik demek gerçek cahilliktir. :)
sizin uzun süre xp'de kalmaktan başınız dönmüş biraz, gördüğünüz her yeniliğe sarılıyorsunuz :D

__L__

Asistan
Reaksiyon puanı
3
cahillik değil kullanıcı yorumudur.
siz kendinize göre en uygun olanı seçip karar vereceksiniz.
kullanıcılar da böyle yapar.
düşüncelerini belirtir.
bu düşünceler sonucunda genel bir kanı oluşur ve o kanı yeniliğin gidişatını etkiler.
bunlara cahillik demek gerçek cahilliktir. :)
sizin uzun süre xp'de kalmaktan başınız dönmüş biraz, gördüğünüz her yeniliğe sarılıyorsunuz :D

macOs kullanıcısıyım, burdan da önyargılarınız olduğu apaçık belli oluyor. Daha çıkmamış bir işletim sistemine saldırıyorsunuz, henüz kullanmadığınız bir ürün hakkında varsayımlarla yargıda bulunuyorsunuz.

Ben Kenobi

Dekan
Reaksiyon puanı
3,156
macOs kullanıcısıyım, burdan da önyargılarınız olduğu apaçık belli oluyor. Daha çıkmamış bir işletim sistemine saldırıyorsunuz, henüz kullanmadığınız bir ürün hakkında varsayımlarla yargıda bulunuyorsunuz.

macos kullanıcısı olduğunuzu bilsem bu kadar uzatmazdım.
iyi forumlar :)

slaves

Asistan
Reaksiyon puanı
1
metro arayüzüne kaç tane program eklenebilir.
favori birkaç program dışında.
çok dar düşünüyorsunuz :)

ben suanda kullanıyorum w8 gayet basarılı başlat tusuna basıp birşey arayacaksam tusa basıp hiç bir yere tıklamadan sadece aradığım seyin ilk 2-3 harfini yazdığımda direk sıralanıyor çok iyi

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
boşuna tartışıyoruz aslında nede olsa Microsoft Xp ye yaptığı gibi win7 yide ölüme terkedip herkesin yeni işletim sistemini kullanmasını isteyecek :)

tuskilidi

Profesör
Reaksiyon puanı
17
klavyelerdeki windows tuşu ne işe yarayacak artık aceba?

nobody946

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Başlat menüsü olmazsa biter windows, metro tam bir fiyasko, ben fareli klavyeli bilgisayarımda napıyım dokunmatik tabanlı işletim sistemini...

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
windows giderse bilgisayar satışları düşebilir öyle herkeste OSX alacak para yok :)

Linuxu neden dahil etmediniz ki. Ubuntu gibi stabil bir işletim sistemi varken osx in yüzüne bakmam. Bu arada osx pahalı birşey değildir. Pahalı olan cihazın kendisidir ki, osx kurmak için mac gerekmez. Ve windows gitmez :)

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
başlat dügmesinden kurtulalım artık :) xpden beri aynı biraz degisiklik işe yarar :)

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
şu dünyada tam anlamı ile bilgisayar özürlüsü insan kaynıyo ne halt yemeye çalışıyorlar ?