SmH51
Profesör
Bir ara Turkcell'e hattı üzerime almak için gitmiştim 36 Tl para istemişlerdi vazgeçmiştim :bored:
Kendin itiraf etmen gerekli.Başkasına ait hattı kullandığımızı nerden anlıyıcaklar ?
arkadaşlar bu konuda bilgisi olan yok mu?
btk dan baktım ama 1 ekim 2014'e kadar uzatıldığına dair birşey bulamadım.
teşekkürler,kesin olarak uzatıldı, haberini okumuştum bunun.. ben şubat ayında hattı üzerime almak için avea'ya gittiğimde 10 tl istediler.. o an uğraşmak istemediğim için verdim parayı çıktım. sonra avea müşteri hizmetlerini aradım ve bana bu işlemin ücretsiz olduğunu, benden 10 tl alan bayiyi bilgilendirip 10 tl'mi iade edeceklerini söyledi. (gidip almaya üşendim, orası ayrı)
müşteri hizmetlerini ara, ücretsiz olduğunu teyit et, gerekirse bayide ara müşteri hizmetlerini ve bayi çalışanlarıyla konuştur![]()
teşekkürler,
bende haberde okudum ama btk nın sitesinde birşey göremeyince aceba boşa mı ısrar ettim dedim
en kısa zamanda müşteri hizmetlerini arayacağım.
btk linkini sonradan ekledim, bi daha ekleyeyim görmen için
http://btk.gov.tr/mevzuat/kurul_kararlari/dosyalar/2013%20DK-THD-561.pdf
bu kararı bulmuştum ama 2. parağraf gözümden kaçmış, şimdi dikkatli okuyunca gördüm.
böyle bir karar olduğu halde nasıl hala 39 tl istiyorlar anlamıyorum, ya hırsızlık için bekliyorlar yada iş bilmeyen elemanları vakit geçirsin diye dikmişler oraya.