15 temmuz'da tanklara askerlere karşı durduk. Orada da ilk başta öyleydi. Ama sonra kaçtılar.Neyi savundun sen? Misket bombalarına karşı mı durdun? Fosfor bombalarına göğüs mü gerdin? Başından aşağı füzeler mi yağdı?
15 temmuz'da tanklara askerlere karşı durduk. Orada da ilk başta öyleydi. Ama sonra kaçtılar.Neyi savundun sen? Misket bombalarına karşı mı durdun? Fosfor bombalarına göğüs mü gerdin? Başından aşağı füzeler mi yağdı?
Bizim yanımızda ordu vardı. Bizim yanımızda rejim vardı. Neyse henüz anlamayabilirsin aradaki farkı. Zamanla sen de anlayacaksın elbette.15 temmuz'da tanklara askerlere karşı durduk. Orada da ilk başta öyleydi. Ama sonra kaçtılar.
Allahtan başkasına kul olursun...Dönersek nolur..
Benim kimseyi kovduğum yok. Fakat suriyeliler sizi 4 5 yıl sonra kovacaklar.
Bu arada forumdaki Bulgar kardeşlerime selam olsun.
Biz Allah'tan başkasına kul olamadık olmayız ama kimlerin Allah'a kul olmadığını görüyoruz biliyoruzAllahtan başkasına kul olursun...
Bir noktayı düzeltmek lazım Gümülcinede, Selanikte yaşayan Türkler Yunan olmadığı gibi Bulgaristanda yaşayan Türkler de Bulgar değildir. Bulgaristandaki Türklerin çoğu Konyadan oralara göç ettirilmiştir ve Bölgenin tamamı Osmanlı döneminde Edirne Vilayeti olarak anılmaktadır. Hani şu dizilerde padişahların bunaldıklarında gittikler aynı zamanda Avrupaya yapılan taarruzların da ikmal noktası ve Osmanlının en sağlam kalesidir. Haritalar yeniden çizilirken bu bölge 3 e bölünmüştür ki Avrupanın başına yeniden bela olmasın... Ayrıca Türkiye Cumhuriyeti kurulmadan önce bu bölgede ilk Türk Cumhuriyeti kurulmuştur; başka bir tabirle buralarda yaşayan insanlar tarih kitaplarında okuduğunuz Akıncılardır...
Lütfen sözünüzü düzeltin...
Komik olan sensin, milliyetçilikten dem vurupta m.Akif Ersoy un medeniyet dizesinden bihanerdin, İslamfan FEM vurupda Allah'ın emirlerinden bihabersinÇok komiksin[emoji1]
Laik olunmadan medeni olunmaz. İslamı siz çok yanlış anlamışsınız. Cahiliye dönemi değil Muhammed dönemi gerçek islamdır[emoji6]
Çok komiksin[emoji1]
Laik olunmadan medeni olunmaz. İslamı siz çok yanlış anlamışsınız. Cahiliye dönemi değil Muhammed dönemi gerçek islamdır[emoji6]
Müslümanlığa bakış açını bilemem çocuk fakat asıl saygı Muhammedin ''M'' harfini büyük yazmak değildir.
"Sallallahu aleyhi ve sellem." eklemeyi unutmayınız.
Ayrıca Peygamber Efendimiz (Sallallahu aleyhi ve sellem) 'in adı anıldığında salavat getiriniz.
2 şer araba konusunu bir konuda ben yazmıştım bu arada. Altımda 2 araba var dememiştim, gözlemlediğim kadarıyla karı-koca olarak birer arabaya sahip insanlar oldukça fazla. Bunu birkaç konuda daha irdeleyip durdun. Siyasetle alakası bile olmayan bir konu. Birde yemin etmişsin.Senin iftiralarını Allah bozar.
Senin amacın bağlı olduğun AK Parti'ye en ufak toz kondurmamaktır.
Yahu sen sinirden aklını mı kaybettin ?
Önce bana AK Parti'ye oy vermiş birtakım kimselerin saldırıya uğradığına dair haber veriyorsun.
Bacımıza geçmiş olsun diyince de bunlar AK Parti'yi mağdur göstermek için planlanmış eylem, o kişinin baş örtülü olduğundan şüpheliyim diyorsun.
Ben gördüğüm habere göre geçmiş olsun dedim, ortada oyun varsa onu çıkaracak ben değilim, devletin güvenlik kurumlarıdır.
Benim genelleme yaptığım yoktur.
Burada radikalleşmiş birtakım insanların sayısının arttığından bahsettim.
Sen de çıkmış herkesi aynı kefeye koyamazsın diyorsun.
Zaten koymadım ki.
Kendini Allah katında aklayamazsın yazmışsın.
Peki öyleyse, Allah sana sorsun önce, sen onay verirsen beni aklasın.
Tövbe estağfirullah, senin öfke ve kibirden gözün dönmüştür.
Senin gibiler bir olay AK Parti'nin işini yarıyorsa bağıra bağıra söyler.
Bir olay AK Parti'ye zarar veriyorsa, onu örtbas etmeye kalkar.
Peki burada mağdur olan kulun hakkını ve ahını düşünüp, Allah'tan korkmaz mısınız ?
Allah'tan AK Parti'de senin gibiler değil de sayduyulu insanlar çoğunlukta.
Söylediklerinde katıldığım birkaç cümle var.
Misal yalancılar ancak kendilerini kandırır.
Örneğin ekonomi çok iyi diyerek ancak kendi kendinizi kandırdınız.
Gerçi bu örnek teknik olarak iyi olmadı.
Çünkü zaten sizin altınızda ikişer ikişer arabalar varmış, bunu diyen de Vallahi sizsiniz.
Misal benim arabam yok.
Demek ki kendinizi kandırmamışsınız, halkı kandırmışsınız.
Dediğim gibi örnek olmadı ama, idare ediver artık.
Helal yoldan kazandıysanız Allah artırsın.
Haram yoldan kim kazandıysa da bu dünyada da öbür dünyada da perişan olsun İnşallah.