Overclocked
Profesör
- Katılım
- 2 Kasım 2020
- Mesajlar
- 3,740
- Reaksiyon puanı
- 4,547
- Puanları
- 293
Konuyu açan arkadaşın teorisinin kısaltması@Overclocked bdfyobgsougt kim biliyor musun?

Konuyu açan arkadaşın teorisinin kısaltması@Overclocked bdfyobgsougt kim biliyor musun?
Konuyu açan arkadaşın teorisinin kısaltması![]()
Aynen arkadaş troll zaten. Bu videoyu da gördüm.
Bu sanırım.
Aynen arkadaş troll zaten. Bu videoyu da gördüm.
Hocam kitapta ki Allah dahil her şeyin kanıtı tek tek olsaydı inanacaktım. Zaten dinlere yönelik araştırmam devam ediyor.Hani bir söz vardır: "Bir deli kuyuya taş atar, kırk akıllı onu çıkaramaz" diye.
Bir trol de burada işkembe-i kübra'dan yumurtlayıp kaçmış.
Hani zerre kadar bir mantık olsa anlayacam da, yok.
Ateist olanların bile anlamadık dediği şeyin tartışması bile abes yahu.
Firavun ordusuyla helakiyle alakalı delil isteyen arkadaş, Allah'ın kitabından daha büyük bir delil mi olur? Kabul etmiyorsan zaten söylenecek söz bitmiştir bizim için. Dilediğin gibi de inanabilirsin. Sanki başka bir delil bulsaydık inanacak mıydın?![]()
Şimdi kardeşim benim, müslüman olduğum için islam çerçevesinden bakacağım. İslamın tanrıya bakış şekli tüm dinlerden farklıdır. Önce bunu anlamak lazım bizim Allah herşeyin sahibi/yaratıcısı olduğu gibi hiçbirşeye de muhtaç olmayandır. Biz diğer dinlerdeki gibi tanrıyı bir kalıba sokmayız, islam bunu böyle açıklar. Örneğin; Allah zamanı yaratmıştır ama Allah zamana bağlı değildir. Başlangıç ve son bizim ve evrenimiz için geçerlidir Allah yarattığı hiçbir şeyin esiri olamaz. Allah için başlangıç ve son diye birşey yoktur.Bir teorim var. Tanrının olmadığını asla olamayacağını savunuyorum.
bdfyobgsougt' ye inanıyorum. 12 kelmelik bir teoriye. Yani:
( Bizler Doğal Felaketle Yok Olmuş Bir Gezegenin Sahipleri Olan Uzaylıların Geetik Torunlarıyız )
Başlangı olmadı, son olmayacaktır felsefesini savunuyorum.
Başlangıcı bilmiorsak eğer, neden varmış gibi davranalım ki? Olmadı deriz olur biter mantığını savunuyorum.
Zaman makinasının asla yaplamayacağını savunuyorum
Çünkü başlangıç olmadıysa, zaman makinası olamaz.
Evrende oradan oraya hayatın atladığını savunuyorum.
Başlangıç varsa; nasıl oldu? Sorusuna örnek olarak bir elmanın kabuğunda ki bilmemne maddesini örnek göstermeden, direk olmadı diyorum, konuya odaklanıyorum.
Mantıken olabilmesi en muhtemel teoridir bana göre.
Kısacası bdfyobgsougt' de adı geçen uzaylılar...
Aslında bizim bilmediğimiz geçmişimiz ve geleceğimizdir. Bazıları Ufo ile, bazıları organizmalar olarak düşünülür. Henüz kanıt yoktur uzayda yaşama dair, ama bir umut vardır onca büyüklükteki evren içinde bunun için. '' _ Evet, hayat var! '' diyemez bazı inanışlar gibi. Kesin biliyormuş tavrı takınmıyorum.
Mantığıma güveniyorum gerçeği bilmiyor olsamda...
Bdfyobgsougt benim teorimdir. Sadece binlerce insanın uydurduğu basit teorilerden biri. Mantıken Tanrı olamaz. Çünkü o varsa onu ne yarattı?
Rica ediyorum: Tanrı varsa onu ne yarattı? sorusu için:
1: Zürafa düşün ve bir çiçek... gibi örneklemeler vermeyin. Saçma oluyor biliyorsunuz.
2: Tanrı varsa onu ne yarattı? için '' _ O yaratılmadı ki, vardı! '' gibi garip şeyler söyleyip sonra da bonus olarak '' _ Herşeyin bir başı vardır! '' gibi garip bir bomba da patlatmayın. Ultra dehşet bir çelişki oluyor bildiğiniz gibi. Ya da bilipte nedense direttiğiniz gibi mi deseydim acaba?
3: Hakaret etmeyin, küfür etmeyin, saldırmayın, basit olmayın ve en önemlisi...
4: Asla kesinliği ispatlanamamış birşeye Evet o var! O hep vardı! En büyük o! gibi şeyler demektense bence diye başlayın yazınıza. Çünkü eğer ortada bir kesinlik olsaydı; O zaman tek inanış olurdu. Tek din. Ve ateistleri geçtim, benim gibi inançlı ama farklı birşeye inanan insanlar olmazdı.
Bu konular bana beyin antrenmanı gibi geliyorBence konu kapanmalı ne ateist bir dine inanır ne bir dine inanan ateist olur
Oğuz sasi'yi ciddiye alan büyük bir topluluk var. Kendisini çok seven biri olarak Adamın hayatı troll. Böyle şeyleri yayında sanki kendisi inanıyormuş gibi anlatıyor fakat kendisi inanmıyor. Açıklaması zor ama durum böyle.( Bizler Doğal Felaketle Yok Olmuş Bir Gezegenin Sahipleri Olan Uzaylıların Geetik Torunlarıyız )
![]()
![]()
![]()