Marco Diaz
Doçent
Arkadaşlar ççok korkuyorum elim ayağım titriyor herşeyindeyim diyor.Tüm hesaplarımı patlatıyor.Discord instagram e posta hepsini patlattı.Lütfen yardım edin napıcam
Hocam sakin olun. Önce e-postanızı kapatın. Sonra da instagram ve discorda mail atın. Geri dönüş yaparlar büyük ihtimal. Belli ki dikkat çekmeye çalışan bit çocuk. Eğer tehdit ederse direkt polise başvurun.Arkadaşlar ççok korkuyorum elim ayağım titriyor herşeyindeyim diyor.Tüm hesaplarımı patlatıyor.Discord instagram e posta hepsini patlattı.Lütfen yardım edin napıcam
herşeyimi hekledi.yeni eposta açtım yeni insta açtım bi işe yaramadı hepsini hekledi benden para istiyor vermessen pc ni yıkacağım diyorHocam sakin olun. Önce e-postanızı kapatın. Sonra da instagram ve discorda mail atın. Geri dönüş yaparlar büyük ihtimal. Belli ki dikkat çekmeye çalışan bit çocuk. Eğer tehdit ederse direkt polise başvurun.
silmekle kalmadı herkese mesaj attıŞifreyi biliyorsa kurtarabilirsin, ama hesaplarını silmişse geçmiş olsun.
Beklemeniz hata. Polise gidin tehdit ve şantaj en aşağı 2 yıldır. Beklemeyin. Yaşınız küçükse ailenize başvurun. Aileniz de yardim edemiyorsa forum olarak yardim ederiz.herşeyimi hekledi.yeni eposta açtım yeni insta açtım bi işe yaramadı hepsini hekledi benden para istiyor vermessen pc ni yıkacağım diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
silmekle kalmadı herkese mesaj attı![]()
Daha sabah biri CİMER e şikayet edildi.Beklemeniz hata. Polise gidin tehdit ve şantaj en aşağı 2 yıldır. Beklemeyin. Yaşınız küçükse ailenize başvurun. Aileniz de yardim edemiyorsa forum olarak yardim ederiz.
ailem benim pc durumumu pek önemsemiyor ne olursa kendine olucak düşünüyorlar kendileri pc düşmmanıBeklemeniz hata. Polise gidin tehdit ve şantaj en aşağı 2 yıldır. Beklemeyin. Yaşınız küçükse ailenize başvurun. Aileniz de yardim edemiyorsa forum olarak yardim ederiz.
Öncelikle geçmiş olsun, umarım içinde önemli şeyler yoktur. Savcılığa başvurabilirsin, özel hayatın gizliliği kanunu ihlal etmiş oluyor.herşeyimi hekledi.yeni eposta açtım yeni insta açtım bi işe yaramadı hepsini hekledi benden para istiyor vermessen pc ni yıkacağım diyor
Acaba yaşınız kaç?ailem benim pc durumumu pek önemsemiyor ne olursa kendine olucak düşünüyorlar kendileri pc düşmmanı![]()
çok önemli şeylerim vardı fotolarım hesaplarım satın aldığım şeylerin hepsi epostama kayıtlıydıÖncelikle geçmiş olsun, umarım içinde önemli şeyler yoktur. Savcılığa başvurabilirsin, özel hayatın gizliliği kanunu ihlal etmiş oluyor.
13 yaşındayımAcaba yaşınız kaç?
yazamam çünkü hesaplarımı sildi ve ayrıca cep telefonumu falanda değiştirdi epostamıda değiştirdiÜye olurken cep telefonunu verdiysen oradan geri alabilirsin belki. Cihaza da format at. Muhtemelen virüs olabilir.
Face ve İnstagram için destek kısmına yaz.
Bunun şakası mı olur. Polise başvur.herşeyimi hekledi.yeni eposta açtım yeni insta açtım bi işe yaramadı hepsini hekledi benden para istiyor vermessen pc ni yıkacağım diyor
çok sıkıntılıyım ailemde umursamıyor kendi suçun diyorBence siber polise başvurun. Onlar hackerin IP adresini bulurlar. Ama hacker VPN ile hacklemişse işler çok sıkıntı.![]()
Sizden nefret eden bir sinif arkadaşınız var mı? Herşeyindeyim demesi zaten zeka seviyesini ve yaşını ele veriyor. Sizden nefret eden yada küstüğünüz bir arkadaşınız var mı?çok önemli şeylerim vardı fotolarım hesaplarım satın aldığım şeylerin hepsi epostama kayıtlıydı
13 yaşındayım![]()
başvuramam yaşım 13 ailemde umursamıyorBunun şakası mı olur. Polise başvur.
yazamam çünkü hesaplarımı sildi ve ayrıca cep telefonumu falanda değiştirdi epostamıda değiştirdi![]()
benden nefret ediyor sürekli bana küfür ediyor ve bilgisayarımı bile kapatıyorSizden nefret eden bir sinif arkadaşınız var mı? Herşeyindeyim demesi zaten zeka seviyesini ve yaşını ele veriyor. Sizden nefret eden yada küstüğünüz bir arkadaşınız var mı?
Ama arkadaşınız mi?benden nefret ediyor sürekli bana küfür ediyor ve bilgisayarımı bile kapatıyor![]()
en kötüsü ise internetime saldırıyor ve internetim çok yavaşladıForum sakinleri sizden ricam biz bir şeyler yapalım.
Ama arkadaşınız mi?
hayır değil gerçekten değil instagram hesabıma bakabilirsin 65hamza13Havada ekşimsi bir trol kokusu alıyorum.![]()
ddos atıyordur modem res aten kötüsü ise internetime saldırıyor ve internetim çok yavaşladıbenden para istiyor
evetBence eğer okul notların kötüyse bundan dolayı yardım etmiyorlar olabilirler.
yaşım 13türk se şikayet edin siber kafasına vurur
format at bide
Hangi derslerin kötü?