Başbakan Komşuyla :D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
1.si NikeSteeL GS'ye cincon deme büyük laf dikkat et kendine şimdiden tamam gsye cincon dediğini duymasınlar.

2.Bende konuyu açan arkadaşa pek yakıştıramadım ama olaya hemen bu yönden bakmamak lazım.Belki başka bir şeyi ifade etmek istedi olamaz mı?

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Hani herkes farklı anlar ya, ya da öyle anlamak isterler ya.. Bende şöyle düşündüm. " Bence Başbakanımız R.Tayyip ERDOĞAN komşuyu Yunanistan'ı düzeltiyor." !!!

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Alla alla GS ye Cincon Biz Gs ye Zaten öyle diyoruz Kişiliğide hemen Çözdün Afferin sana!!!. Yürü Git Velet . Aklin Kemale erdiği Zaman yani , Büyüyünce gel Konuşuruz

Saçmalama konusunda çok ileridesin. " Bir darbe aldığında hemen cevap verme, saçmalarsın " cümlesi sana ders olsun.

Başbakana saygısızlık etmeyin dediğin halde, Galatasaray'a cincon diyerek saygısızlık ediyorsun.

" Yürü Git Velet " :D

Fiziksel olarak yaşın benden büyük olabilir ama zeka yaşı olarak senden kesinlikle daha büyüğüm. ( Yazdığın mesajlara bakılırsa )

Eğer bu mesajıma cevap yazacaksan; kitap,dergi vs. oku. Bir şeyler öğrenirsin. ( Saçmalamaman için )

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
şahsiyetine saygı duymayan arkadaşşlar sıfatına yada bulunduğu makama saygı gözterseler en azında dışa karşı birlik olmazmı?

vesairevesaire

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben konu başlığına bakıp ardından resme baktım ve gülümsedim.Bu kadar abartılacak bir konu ve resim oldugunu düşünmüyorum.

Sonuçta Erdoğan pozisyon olarak sağlam yerde duruyor:D

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
olaya en iyisi bir ak parti gözü ile müdahale edeyim, eğer arkadaş böyle bir konu açmış ise taktir etmemek lazım ama saygı duymak lazım, ben olyım bazı arkadaşlar olsun onlarda diğer siyasi liderler hakkında güzel komik fotoğraflar ekliyebilir ben ekliyeceğim ve heimiz güleceğiz oldumu arkadaşlar, sakın şimdiden kimse alınmasın, arkadaşa bu komik foto için konu açarken +16 yaş üstü teşkil edecek bu +16 başlığı koymalıydı :D

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
1.si NikeSteeL GS'ye cincon deme büyük laf dikkat et kendine şimdiden tamam gsye cincon dediğini duymasınlar.

2.Bende konuyu açan arkadaşa pek yakıştıramadım ama olaya hemen bu yönden bakmamak lazım.Belki başka bir şeyi ifade etmek istedi olamaz mı?

Aman duymasınlar . !!! :) Halep Ordaysa Arşın Burda Aynen ilet .!!
Saçmalama konusunda çok ileridesin. " Bir darbe aldığında hemen cevap verme, saçmalarsın " cümlesi sana ders olsun.

Başbakana saygısızlık etmeyin dediğin halde, Galatasaray'a cincon diyerek saygısızlık ediyorsun.

" Yürü Git Velet " :D

Fiziksel olarak yaşın benden büyük olabilir ama zeka yaşı olarak senden kesinlikle daha büyüğüm. ( Yazdığın mesajlara bakılırsa )

Eğer bu mesajıma cevap yazacaksan; kitap,dergi vs. oku. Bir şeyler öğrenirsin. ( Saçmalamaman için )
Biz GS Lilere onlarda Bizi Bi Ton Yakıştırma yaparız Ama Ebedi Dostuzdur.! Kavradığın Zaman iyice Bunları . Fazla Anlam yüklemessin bu Gibi Şeylere .!

Tartışma Müadillleri arasında olur .! Sen benim müadilim değilsin zaten . Sen ilk önce Ortaokul Diplomini Al Liseye Git . Ünv kazan 4 Yıl oku Bitir . Gel Karşıma Aslanım . İstediğin Konuyu Enine Boyuna İrdeleyelim !

Mesaj Başlığı ne ise Yazdıgım cevap ta onunla ilgilidir Aslanım . ! tüm mesajlarıma bir Gözat istersen . Bunuda Burda Kesiyorum.! Konu Sapmasın.! Hadi Gözlerinden Öperim.!

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Bu fotoğraf Foto Muhabirleri Derneğinin Seçtiği Yılın siyaset fotoğrafı katagori birincisi... Bu fotoğraf sergisini Sn. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül açtı...
Eğer bu fotoğraf bu kadar dikkat çekici olmasaydı zaten yılın siyaset fotoğrafı seçilmezdi...
Ben komik buldum paylaştım... siz komik bulmazsınız o sizin mizah anlayışınızdır...
------------

Evet Ak Partinin ilk girdiği seçimden bu yana referandum dahil oyumu Ak Partiye verdim... Bundan hiç bir zaman gocunmadım gocunmam da...

Ak Partinin siyasetini genel anlamda destekliyorum da...

Ama hiç bir zaman ne Ak Partiye ne de Ak Partili yöneticilere kraldan çok kralcı bir yaklaşımla yaklaşmadım...
-----------

Siyaset de bir mizah unsurudur... Eğer gülünücek bir kare bir görüntü bir söz varsa gülünür... Bu rakip parti olduğunda gül kendi partin olduğunda kazan kaldır şeklinde olmamalı...

Yıllarca Levent Kırcayı izledik ona güldük siyasileri tiye alışını onların taklitlerini yapmasını kaçırmadan izledik...

Ak Parti geldi ortadan kayboldu Levent Kırca... Eğer ben Tansuya Mesut a Denize güldüysem Yeri Gedliğinde Sayın Başbakanımıza da güleceğim...

----------

Son olarak bu günkü tepkilere bakarak bazı kanaatlerim de değişmeye başladı...
Mesela uzun bir süredir tepiki gösterdiğim Yılmaz Özdil ile Bekir Coşkun a bazı konularda hak vermeye başladım... Ak Partiye oy veren siyasetini destekleyen çok sayıda aydın entelektüel geniş ve özgür fikir sahibi insanın yanında bir o kadar da göbeğini kaşıyan adam var...

Ben Başbakanı ve politikalarını desteklemeye devam ederim yeri geldiğinde eleştirir yeri geldiğinde gülerim de... Ama hiç bir zaman kraldan çok kralcı olmam onları KUTSAMAM...
Erdoğan'ın tabiri ile bu da böyle biline...

vesairevesaire

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
elbruz iyi güzel de keşe göbeğini kaşıyan adam muhabbetine hiç girmeseydin..şimdi burası iyice kaynayacak:D

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Elbruz46 bence eleştirileri hiçte anlayarak okumamışsın. Evet bu foto bir mizah olabilir.Hatta başbakanın kendiside bu fotoya gülebilir. Sorun senin " Başbakan Komşuyla " şeklinde bir başlık açıp buna farklı bir anlam katma gayretin. Bu fotoyu normalde görsem belki her kez gibi bende, bizde gülümserdik.Ama senin "Başbakan Komşuyla" balığının altında görünce kusura bakmada hiçte ortada bizah adına bir şey göremedim.

Demişsinki "
Eğer bu fotoğraf bu kadar dikkat çekici olmasaydı zaten yılın siyaset fotoğrafı seçilmezdi.." Biraz düşün bakalım sence bu fotoyu bu kadar anlam kılan bir "dostluk" gösterisimi yoksa senin yüklemeye çalıştığın anlamlamı ilgili?

Birde konuyla hiç alakası olmayan "

Mesela uzun bir süredir tepiki gösterdiğim Yılmaz Özdil ile Bekir Coşkun a bazı konularda hak vermeye başladım... Ak Partiye oy veren siyasetini destekleyen çok sayıda aydın entelektüel geniş ve özgür fikir sahibi insanın yanında bir o kadar da göbeğini kaşıyan adam var.
Bu uzun pragrafı atmışın ortaya. Biz burda akp'nin ne kadar doğru çalıştığıyla ilgili bir şey tartışmıyoruz.Bizim yazdıklarımızı anlamdın bari kendi açtığın başlığın amacını anlamaya çalış....

tmpuser

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Valla o resmi direk oraya koyarsan tartışma çıkar

Başında bi açıklama niye yapmadın basın ödülü alan fotoğraf diye ayrıca başlık seçiminde yanlış

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41

Biz GS Lilere onlarda Bizi Bi Ton Yakıştırma yaparız Ama Ebedi Dostuzdur.! Kavradığın Zaman iyice Bunları . Fazla Anlam yüklemessin bu Gibi Şeylere .!

Tartışma Müadillleri arasında olur .! Sen benim müadilim değilsin zaten . Sen ilk önce Ortaokul Diplomini Al Liseye Git . Ünv kazan 4 Yıl oku Bitir . Gel Karşıma Aslanım . İstediğin Konuyu Enine Boyuna İrdeleyelim !

Mesaj Başlığı ne ise Yazdıgım cevap ta onunla ilgilidir Aslanım . ! tüm mesajlarıma bir Gözat istersen . Bunuda Burda Kesiyorum.! Konu Sapmasın.! Hadi Gözlerinden Öperim.!

Kişi veya kurumlara alaycı isimler takmak dostluk değildir saygısızlıktır. Eğer hala Galatasaray'a böyle isimler takıyorsanız bu sizin kişiliksizliğinizdendir.

Eğer bir konuyu tartışacaksak, konuyu enine boyuna irdeleyeceksek şimdi de yapabiliriz. Sen istediğin kadar oku, istersen yüksek lisansını yap. Hala kurumlara alaycı isimler takıyorsan bu kadar okuman hiç bir şeye yaramamış demektir.

Konuyu saptırmamak şimdi aklına geldiyse.....

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
bi ford vakasımı var yoksa titanic hareketi hazırlığımı :P

zootechnist

Doçent
Reaksiyon puanı
22
5 sayfa yorumu okuduktan sonra iyice kanaat getirdim artık.Biz tartışmayı öğrenemeyeceğiz.

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Bence de tek sorun senin başlığın. Çok kötü çok...

Ben işin Başbakanında falan değilim o başlık senin parmaklarına yakışmadı...

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Kişi veya kurumlara alaycı isimler takmak dostluk değildir saygısızlıktır. Eğer hala Galatasaray'a böyle isimler takıyorsanız bu sizin kişiliksizliğinizdendir.

Eğer bir konuyu tartışacaksak, konuyu enine boyuna irdeleyeceksek şimdi de yapabiliriz. Sen istediğin kadar oku, istersen yüksek lisansını yap. Hala kurumlara alaycı isimler takıyorsan bu kadar okuman hiç bir şeye yaramamış demektir.

Konuyu saptırmamak şimdi aklına geldiyse.....

Ya Sabır Ya Selamet.!!
Etme Deli ile Muhabbet Fıttırırsın , Etme Cahil ile Sohbet Küstürürsün.!

Sen Küsme emi .!

respector

Asistan
Reaksiyon puanı
2

Konudan bağımsız olarak,
Baba yanlış anlama ama nedir bu büyük harfle başlayan kelime merakı? Diğer imla hatalarını görmezden gelsek bile bunlar çok sırıtıyor. Bir de noktadan sonra ünlem gelmez, ünlem tek başına olayı bitirir zaten!

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Konudan bağımsız olarak,
Baba yanlış anlama ama nedir bu büyük harfle başlayan kelime merakı? Diğer imla hatalarını görmezden gelsek bile bunlar çok sırıtıyor. Bir de noktadan sonra ünlem gelmez, ünlem tek başına olayı bitirir zaten!

Ünv'den El alışkanlığı ne bileyim Düzeltemiyorum Elimi Bir Türlü . İmla Kurallarınıda Hiç bilmem desem yeridir . Ünlemi sadece Altı çizili Anlamında Kullanıyorum.!

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Ya Sabır Ya Selamet.!!
Etme Deli ile Muhabbet Fıttırırsın , Etme Cahil ile Sohbet Küstürürsün.!

Sen Küsme emi .!

:D Bu mesajından sonra sana ''Cehalet insanı çirkinleştirir. Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin, lafa bakarım laf mı diye, adama bakarım adam mı diye'' beyitiyle mi cevap vereyim ?

Yazdığın ya cahilliğindendir ya da yenilgiyi kabullenmemenin bir sonucudur. Böyle boş laflar yazmayı bırakıp mesajlarımdaki yazıların anlamlarına uygun cevaplar yaz.

Eğer bu mesajıma yazacağın cevapta " Etme Deli ile Muhabbet Fıttırırsın , Etme Cahil ile Sohbet Küstürürsün.! " gibi şeyler yazacaksan boşuna uğraşma. Olanları kabullen.

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Oncelikle başlık olmasa çok ta kotu bir konu değil.NikeSteel ve K-C, NikeSteel yaşça büyük, büyüklere saygı denen bir şey olmalı ama haksızsın demiyorum haklısın da demiyorum.Haklıysan da konuyu uzatmanın anlamı yok burda birbirinize laf soyleyerek ne elde edeceksiniz.Haklı olan kişi büyüklük bende kalsın diyip ortamı kızıştırmayacak tek lafıyla konuya açıklık getirmelidir.K-C arkadaşım NikeSteel'in yorumlarını beğenmeye bilirsin, o senin doğal hakkın eleştire bilirsin, ama eleştiri tartışmaya dönüşmemeli diye düşünüyorum.Biriniz Haklı çıkınca kim madalya vercek.Admin mi?Süper Moderetör mü? Hayır, sadece birbirinizin kalbini kıracaksınız.Ben size ders vercek yaşta değilim ama bunları düşünüyorum.