Elbruz46
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 1,338

Konunun espiri olarak yansıttığı seviyesizlik konuyu açanın da kişiliğinin bir göstergesi galiba
Konunun espiri olarak yansıttığı seviyesizlik konuyu açanın da kişiliğinin bir göstergesi galiba
Bencede Söz konusu başkan Yunan başbakanı, dikkatli olmak lazım![]()
Yunan..... İşin can alıcı tarafı
Konuyu açan Akp'li. Oy verdiği partinin genel başkanıyla dalga geçiyor. Takdir etmek lazım :yes:
Not = " Ak parti " demem mi gerekiyordu ?
Öz eleştiri = Dalga denizde olur
Saygı göstereceğin kişiyi iyi seçeceksin. Vatan hainine saygı göstermeyeceksin. ( Alınan alınsın )
Haklı eleştirilerden bunalan akp lilerin böyle resimler koyup "Eleştirecek bişey bulunamayıp Şu resimden medet ummak " yorumlarını yaparak padişahlarını savunmasıAslında bu bile Çok şeylerin doğru yapıldığına işarettir
"Eleştirecek bişey bulunamayıp Şu resimden medet ummak "
Olayı özetliyor![]()
Sana ne Demek Gerek bilmem ama!! . Kendi Cevabını Kendin bulursun herhaLde.!!!!!!!!!!!
Haklı eleştirilerden bunalan akp lilerin böyle resimler koyup "Eleştirecek bişey bulunamayıp Şu resimden medet ummak " yorumlarını yaparak padişahlarını savunması
Olayı özetliyor![]()
Resmi koyan arkadaş yorum yapmamış,
Padişah nedir ?
Koltuğunu kimseye vermeyen Baştan inmeyen adamdır.
Bugün Yönetime gelemediği halde Koltuğunu bırakmayan kim geliyor acaba aklınıza?
![]()
Ne kadar art niyetli ve eleştiriye tahammülsüz insanlar var burda.Resmi koyan arkadaş yorum yapmamış,alt tarafı yer değiştiriyorlar,dans ediyorlar gibi görünüyor.Kötü anlaşılacak bir şey yok.
caglarcosgun kardeşim yukarıda yazdığını mesajı görünce mesajımı editleyerek bir iki söz söylemek istedim..deniz baykal olsa bi taraflarınızla gülerdiniz değil mi? gülenleride gördük o yüzden soruyorum
Söyleyecek anlamlı bir şeyler bulduğunda gel, tartışırız. Senin kişiliğini tahmin edebiliyorum. Sen Galatasaray'a cincon diyecek kadar düşmüş bir kişiliktesin.