Algılama sıkıntısı war galiba imkanı olmayanlar napıcak gidip orda şehit olup sonra da kellemi dedirticek ?Dostum tribünlere konuşma
Bedelli imkanın olsa en önce sen giderdin ))
Sor bakalım bugün Bedelli imkanı olupta kullanmayacak adam var mı ?
Algılama sıkıntısı war galiba imkanı olmayanlar napıcak gidip orda şehit olup sonra da kellemi dedirticek ?Dostum tribünlere konuşma
Bedelli imkanın olsa en önce sen giderdin ))
Sor bakalım bugün Bedelli imkanı olupta kullanmayacak adam var mı ?
Algılama sıkıntısı war galiba imkanı olmayanlar napıcak gidip orda şehit olup sonra da kellemi dedirticek ?
kitleyin gece 3-5 nöbetini de görsün![]()
Eğer askerlik yapılacaksa, herkes eşit bir şekil ve sürede yapmalı. Savaşa gideceğimiz zaman da bu insanlar Bedelli mi yapacaklar? :hammer:
O zaman dışarıda ki gibi serbest olsun da biz de ne kadar yapacağımıza ya da yapıp yapmayacağımıza karar verelim.
Neden bu ülkenin yükü hep gariplerin üzerinde... Bu yasayı koyan ve koruyanlar kim...?
Bence bedelli askerlik yasası Anayasaya aykırıdır.
Arkadaşlar bu Erdoğan'ın oğlu veya başka bir kişi fark etmez imkanım olsa ben de yapardım.Harward mezunu adam gitsin saçma sapan işlerle uğraşsın.yaprak ve izmarit toplasın,kendini çok zeki sanan o subayların o onur kırıcı sözlerine maruz kalsın,hatta neredeyse okuma yazma bilmeyen uzman çavuşların bile sana etmediği kalmıyor.Anne babamın bile aklına gelmeyen lafları orda yedim.Neyin edebiyatını yapıyorsunuz hala anlamış değilim.
respector Tmpuser,
Karınca yuvasında , onları ezen filleri savunan bir karınca gibisin! Seni kaale almadığımı daha önce yazmıştım sanırım. Benim üstümden prim yapamazsın, boşuna uğraşma...
Biz konuşaduralım Bilal Erdoğan'ın askerliği bitmiş bile! (İzin de kullanmazsan 21 gün oh ne ala!)
Bilal Erdoğan terhis oldu / Türkiye / Radikal İnternet
Yazdıklarımı çarpıtmayı seven arkadaşlar için; Ben bedelli olmasın demiyorum, Bedelli olacaksa herkesin yararlanma şansı olmalı diyorum.
kaçıncı maddeisne aykırıdır:unsure:
Buna da dövizli askerlik deniliyor :yes:3 yıl yurt dışında çalışınca herkes bu haktan yararlanabiliyor.
O zaman olası bi savaşta senin 2 şıkkın olucak imkanın var çıkabilirsen gidiceksin hangi ülkeyse oraya yada burda 15 ay yapandan biyerini korumasını isticeksinBen ne yazdım sende ii oku ona göre cevap ver ))
İmkanı olmayan paşa paşa gidecek bu kadar basit
İmkanı olan ve yok ben kullanmayacam hakkımı 15 ay yapacam diyen olacağınıda zannetmiyorum ))
yıl 2009.. pkk hala askerlerimizi şehit ediyor... Tansu Çillerin kararı pek işe yaramamış galiba ?Askerliğimi 1993 yılında 1973/3 tertip olarak yaptım. Ben giderken 15 aydı ama Tansu Çiller PKK'yı bitirmeye karar verince askerliğimin bitmesine 7 gün kala şafak 7 iken 97 oluverdi ve 18 ay yaparak tamamladım.
O zaman olası bi savaşta senin 2 şıkkın olucak imkanın var çıkabilirsen gidiceksin hangi ülkeyse oraya yada burda 15 ay yapandan biyerini korumasını isticeksintabi ilk seni indirmesse
![]()
yaw aynı kışlada nıhat kahvecide asklerik yapıyo 3 gün sonra taburcu niyekimse onu konuşmuyo :S
Düşünüyorudma Burada Bilal Erdoğan İçinAtıp Tutanlar Eğer Deniz Baykal Ya Dvlet Bahçelini Oğlu AYnı Haktan Yararlansaydı Ne Derlerdi
respector biraz mantikli ol.sen 18 ay askerlik yaptin herkes 18 ay yapsin oylemi.ne sacma bir dusunce bu.peki o zaman ben sana git bi laboratuara ulken icin biseyler bulmak icin calis diyeyim.var mı bu kapasite sen de?ya da ekonomiyle ilgili ya da hukukla ilgili calismalarda bulun.biseyler yap yani.turkiyenin en iyi okullarindan birini bitirmis amerikada master yapmis bir gencimiz doguda sehit olmustu.yazik degil mi bu adam icin onca para harcanmis tam semeresini gorecegimiz vakit sen gonderiyosun daga oldurup geliyosun.bu aslinda senin de gorevin degil.daha once hayatinda silah gormemis insanlari daga gonderirsen bu insanlari olume gondermis olursun.asil suclanmasi gereken kisiler bu 3-5 capulcuyu hala temizleyememis olan basimizdaki insanlar.hala 19uncu yy.da yasadigimizi dusunuyorlar.ya da islerine oyle geliyor.millet nelerle ugrasiyor bizim orduya aktardigimiz para butcenin yarisindan fazla.zengin dedigin ulkelerin dogru duzgun ordulari bile yok ama seni peslerinde kosturuyorlar.demek ki yanlis giden biseyler var.hic kimse hissi davranmasin.vatanini seven kisi biraz mantikli dusunmek zorunda.
Tavsiyene uyup zeka açma şurubu icat edeceğim ve ilk sana içireceğim!
Dağda yapsın dedim mi? Ben 18 ay yaptım diye 18 ay yapsın demiyorum. Kafan biraz basıyorsa yazdıklarımı iyice oku... Ya bu vatanın tüm evlatları 15 ay yapacak ya da hepsi 28 gün yapacak... Ona öyle buna böyle yok! Vatan için ölmek doktora haram mı? Asıl bu ülkenin elitinin canı yanacak ki o dağlarda bu mesela 20 yıl boyunca sürünmeyecek... Ölen fakir ve garibanlar olduğu sürece PKK meselesi çözülse ne olur çözülmese ne olur?
Benim ,senin canın doktor dan mühendisten daha mı değersiz? Oy verirken eşit olan bu insanlar sonra neden ayrışıyorlar?
Bazı insanlara hem de o insanların arasından çıkıp kesilmesi helal sığır muamelesi yapmayın artık! Memlekette kast sistemi yok oluşturmaya da çalışmayın!
Hayatımda yazdıklarıma bu kadar saçma bir cevap almış da değilim! tek mesajdan anladığım kadarıyla da kesinlikle bir klon üyesin!