Soru Banka önerisi

bosnax

Atatürkçü Türk Milliyetçisi
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, malum Papara’da yaşanan olaylardan dolayı artık mecburen banka hesabı açacağım.

Sadece banka kartı alacağım, kredi kartından sakınıyorum. Fakat seçeceğim bankanın, banka kartı harcamalarına güzel kampanyalar sunmasını istiyorum.

Ziraat'ten kesin hesap açacağım. İkinci olarak kafamda İş Bankası, Akbank veya Yapı Kredi var. Yabancı sermayeli bankalardan da AB üyesi ülke merkezli bankaları tercih edebilirim.

İşlem ücretlerinin Papara'daki gibi ücretsiz olması da güzel bir faktör olur, ama benim için banka kartı kampanyaları (eğer varsa) daha ön planda.

Yardımcı olursanız sevinirim :)

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,886
Ziraat bu ülkede seçebileceğin en dandik banka. Özel bankalara bak.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,886
Hiç gerek yok. Sana bir faydası olmaz. Kullanmadığın hesap ta zaten bir süre sonra kapatılıyor ve kimse sormazsa kalan para devlete aktarılıyor.

bosnax

Atatürkçü Türk Milliyetçisi
Reaksiyon puanı
0
Hiç gerek yok. Sana bir faydası olmaz. Kullanmadığın hesap ta zaten bir süre sonra kapatılıyor ve kimse sormazsa kalan para devlete aktarılıyor.
Ziraat Bankası mobilden müşteri olanlara kredi kartı dahil hiçbir kartta yıllık aidat yansıtmıyor, ziraat hesapları arası havalelerde işlem ücreti yok, EFT/FAST işlem ücretleri %50 indirimli; havale/EFT/FAST ve günlük ATM para çekme limitleri %50 oranından yükseliyormuş.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,886
Ziraat Bankası mobilden müşteri olanlara kredi kartı dahil hiçbir kartta yıllık aidat yansıtmıyor, ziraat hesapları arası havalelerde işlem ücreti yok, EFT/FAST işlem ücretleri %50 indirimli; havale/EFT/FAST ve günlük ATM para çekme limitleri %50 oranından yükseliyormuş.
O kartlar pek bir işe yaramıyor zaten. Taksit ile ödeme yapmak istesen, Ziraat kartı için taksit yapan yok. Mobil uygulaması da çok kullanışlı değil. Hepsi Devlet memuru. Yaptıkları iş olsa da olur, olmasa da olur. Maaşları garanti nasılsa.