Bakirelik...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hellish
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

?Handsome?

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ya arkadaşlar tabiki bu önem li bi faktör kültürümüzde ama insanlar illada bunu isterim ilk bende olmalı gibi sevgide önemsiz şeyşlere kendini adarsa hayatını karartır

bence önce sevgi peki soruyorum bunca yıl sevdin 10 yada 20 evlendin ve böyle bi durum bıraka bilecek gücü insan kendinde bulabilirmi acaba sevgimi yener gururmu
HERNEYSE ALLAH KİMSENİN BASINA ŞÜPHEYLE DOLU BİR ASK VERMESİN

spider_9600

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bence bu bakirelik olayı batıya yönelmeden sonra iyice azıttı ve şu anda nerdeyse bütün bayanların kızlığı bozuluyor.bunların hepsi bende bizim suçumuz.ama bi yandada erkeklerinde suçu var ;( |) >X<

-BeSTe-

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Nie hep kızlar illa bakire olacak denir ???
Erkeklerde yok mu öyle birşey ???

mucak

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Bir insana verilmiş bir hazinedir onun iffeti. İki tarafta eğer bu hazineyi yalnızca birbirlerine sunarlarsa o hazinenin değeri artar ama iki tarafta her yerde bu hazineyi harcarsa ellerinde beş para etmez eski püskü bir sandık kalır.

-BeSTe-

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bence erkekte bakire olmalı ...
Kızlar zaten ...

mucak

Asistan
Reaksiyon puanı
7
vala dini açıdan bakarsan zaten tüm dinlerde zina haram kılınmış yani hem erkek hem kadın bu özelliklerini korumalıdır. Ama insanoğlu herzaman nefsinin kurbanı olmuştur.
Bir kişiden bir şey bekliyorsan aynısını sende ona sunman gerekir ;)

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Şimdi bakir yani daha önce karşı cins ile cinsel ilişkiye girmemiş insan.(Burada ki anlamı ile).Bana sorarsanız şuan için önemi yok derim ama evleneceğim zaman ne düşünürüm bilemiyorum.(yok biliyorum aslında eminim o zaman önemli derim.)
Ayrıca bir sorum daha var,diyelim ki kadının 2. evliliği ve gerçekten iki insan birbirini seviyorlar.Şimdi burada önem nerede kalıyor bakirelikte mi,sevgide mi?

-BeSTe-

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Ya bi anlık zevk... Kriptograf senin son sorduğun sorudan sonra önemli olmadığını anladımm yaaa deil benim için önemli falan :P

BaRY

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Bir bayanı daha önce yaptığı bir hata (veya nasıl değerlendiriyorsanız) dolayısıyla yargılayamam, herkes hata yapabilir, çok seviyorsam bakire olmasa bile evlenirim(ciddiyim, kızlık bozacağım diye bi fantezim yok, olsaydı da çözümü var.)
Ama ailem beni sevmediğim bir kızla evlendirmeye kalkışıyorsa bahane olarak kullanabilirim.

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
hellish dedi ki:
Artık zaman o kadar değişti ki. Eskiden "bakirelik" diye bir kavram vardı ama artık günümüzde bu kavram sanırım değerini kaybetti. Okuduklarımız ve insanlardan gördüklerimiz sayesinde bakirelik denen şeyin o kadar önemi kalmamış gibi geliyor. Bunu çoğu kişi farklı görüyor. Kimisi bakireliği önemsiyorken, kimisi önemsemiyor. Ve sanırım insanların bu tutumu yüzünden günümüzde hamile kalanlar, kızlığından olanlar gittikçe çoğalıyor. Yaptıkları şeyin hata olup olmadığını vakit çok geç olduğunda anlıyorlar ve bir hesaplaşma içine giriyorlar. Kimisi ailesine bu olayı anlatamıyor ve içinde yaşıyor. Bu da kişileri depresyona götürüyor ve ölümle bile sonuçlanabiliyor. Kimisi de bu olayı hiç umursamıyor. Sanırım bu da ailenin tutumundan kaynaklanıyor. Zamanın hızla akıp gitmesi insanlarımızı değiştirmeye devam ediyor. Değişmeyen tek şeyin değişim olduğu gerçeği tokat gibi yüzlerimize çarparken, ahlak anlayışımıza dair konularda biz Türk toplumu üzerinde daha yüksek sesle konuşulur hale geldi. Artık sokaktaki herkes daha cesur ve daha özgürce seslerini yükseltiyor. Giyim kuşam, yaşam biçimi, eğlence kültürümüz ve hayata bakışımız tamamen değişiyor.
Sorum şu evleneceğiniz kişinin bakire veya bakir olup olmaması sizin için ne kadar önemli ve bekaret bir ömür boyu mutluluğu getiriyor mu...

bu konuyu özellikle bayanlar dikkate almalı..sorun onların sorunu..

@LgOsS

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bende katılıyorum Shadow1243 biz için no problem ;D

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
namus konusu'nu katarsak herkesin sorunudur tabiki de,sadece "bakirelik" kelimesi kişisel tercihtir.ve %95 küsür bayanların sorunudur.

webdelisi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benim siftahım yok evleneceğim kızında olmasın. Bakirelik şart.

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
hahahahahaha szuhahahahahaahah zuhzhahahahahahahah

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
webdelisi dedi ki:

Tecrübesiz tecrübesiz başlayalım birbirimize öğretiriz yaşamayı diyor arkadaş bencede çok mantıklı.

f@tih

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende dahil erkeklerin çoğu bakire birisiyle evlenmek ister ama maalesef ki tıp öylesne gelistiki belli bir ücret karşılığı bülent ersoy bile kız oğlan kız oluverir :)....

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
O zaten kız oğlan kız :) Bile dememen gerekirdi...

f@tih

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kriptograf dedi ki:

onunla öyle bir samimiyetim olmadı valla o kadarını bilemiycem ;D yani kız oğlan kız derken bakire anlamında demistim :*

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
f@tih dedi ki:
Kriptograf dedi ki:

onunla öyle bir samimiyetim olmadı valla o kadarını bilemiycem ;D yani kız oğlan kız derken bakire anlamında demistim :*
Ben burdan "kriptograf galiba samimiyetin baya ilerledi Bülent ile sen oradan biliyorsun bunları" der gibi anladım.Ama espriye vurdum yoksa vah haline :D
Konuştukça konunun gereksiz olduğuna karar verdim valla ne hikmetse...

kullanıcı

Profesör
Reaksiyon puanı
2
valla güzel bir konu açılmış. izleyini de dolu maşallah.
erkekler yapınca "adam/vs." oluyor, kızlar yapınca "o*****/vs." oluyor.
bu ne yaman çelişki böyle???

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
kullanıcı dedi ki:

Doğrudur birader.Katılıyorum sana

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
kullanıcı dedi ki:

öyle ama.doğanın kanunu.. ama erkekler yapınca adam/vs.. olmuyor,adamlık bunu yapmakla olmaz.

RE_6

Profesör
Reaksiyon puanı
10
webdelisi dedi ki:
hehehehehehe bende alıntı yapayımda alıntı rekoru kırılsın :P